Postcode zoeken gemeente Borger-Odoorn

Borger-Odoorn ligt in de gemeente Borger-Odoorn, provincie Drenthe. Het voorste deel van de tel. nummers (netnummer) is 0599. Wat we weten is het aantal inwoners van de gemeente, dat is 25371. De postcode van Borger-Odoorn is 9530. Aan de hand van de postcodetool zoek je snel en gemakkelijk de postcode in kwestie. Je kunt zoeken op een naam of straatnaam. Om te beginnen kan je het zoekveld hieronder invullen.

Adres zoeken bij postcode

Hieronder vind je praktische infodie gerelateerd zijn aan Borger-Odoorn. Wil jij het adres weten wat bij een postcode hoort? Daarvoor kan je de zoekmachine ook gebruiken. Open de query met de postcode-cijfers (9530), en vul dit aan met de bijbehorende letters. Dat kan bijvoorbeeld zijn PD of misschien UH. Vul het aan met het huisnummer + eventuele toevoeging. Op die manier detecteer je zonder moeite een adres gebaseerd op de postcode. Goed om te weten: zoek nog specifieker en zoek ook op achternaam. Denk maar aan bijv. Hofman woonachtig in Borger-Odoorn. Op zoek een Tui en een Particulier onderzoeker (detective) of Actuaris met certificering.

Provincie Drenthe
Gemeente Borger-Odoorn
Informatie website gemeente http://www.borger-odoorn.nl/
Netnummer Borger-Odoorn 0599 (+31599)
Inwonersaantal van gemeente 25371
Postcode Borger-Odoorn (gemeente) 9530, 9531
Wijken & buurten Borger, Buinen, Bronneger, Drouwen, Bronnegerveen, Drouwenerveen, Drouwenermond, Nieuw-Buinen, Buinerveen, Ees, Odoorn, Exloo, Valthe, Klijndijk, Odoornerveen, Tweede Exloërmond, Valthermond
Omliggende plaatsen postcode-Boekel, adres-Bodegraven-Reeuwijk, omgeving-Bloemendaal, gemeente-Blaricum, Bladel en postcodes-Binnenmaas.

Alle postcodes in Borger-Odoorn

Benieuwd naar een postcode in Borger-Odoorn? De zoekmachine komt terug met deze postcode(s): 9530, 9531. Bovendien zijn er verschillende wijken: Borger, Buinen, Bronneger, Drouwen, Bronnegerveen, Drouwenerveen, Drouwenermond, Nieuw-Buinen, Buinerveen, Ees, Odoorn, Exloo, Valthe, Klijndijk, Odoornerveen, Tweede Exloërmond, Valthermond. Je kunt een postcode zoeken op een van onderstaande manieren:

  • De postcode vinden door een adres in te vullen.
  • Of juist omgekeerd zoeken: met enkel een postcode de wijk of straat achterhalen

FAQ

Hierna komen we met een paar vragen van bezoekers inclusief een kort antwoord. Bedenk wel: de gegevens welke je raadpleegt op deze site kan verouderd zijn. Maandelijks vinden wijzigingen plaats in de postcodegids van Drenthe.

Wat is het netnummer van Borger-Odoorn?
Het netnummer van Borger-Odoorn is 0599. Deze nummercombinatie wordt gebruikt om een lokaal gesprek te kunnen voeren. Internationaal kan je deze gebruiken: 0599 (+31599).

Postcode zoeken bij adres?
Er bevinden zich een aanzienlijk aantal postcodes in de gemeente Borger-Odoorn. Het zoeken van postcode bij een adres in Borger-Odoorn kan moeiteloos. Voor een correcte navigatie moet jij longitude 52.924431483534 plus latitude 6.7720131764482 aanwenden.

Direct omgekeerd zoeken in Borger-Odoorn
In de omgeving van Borger-Odoorn leven mensen. Zoek jij het adres of huisnummer van een bedrijf? Geef dan een voornaam, achternaam en postcode op. Toevallig kan je via deze site bekijken / onderzoeken welk huisnummer in Borger-Odoorn matched met de gegevens.

Welke buurtschappen zijn te vinden in Borger-Odoorn?
Naast deze streek zijn veel buurten en wijken te vinden. Je kunt denken aan o.a. Borger, Buinen, Bronneger, Drouwen, Bronnegerveen, Drouwenerveen, Drouwenermond, Nieuw-Buinen, Buinerveen, Ees, Odoorn, Exloo, Valthe, Klijndijk, Odoornerveen, Tweede Exloërmond, Valthermond.
Alle plaatsen in deze gemeente