Postcode zoeken Zandberg

Zandberg is een plaats in de gemeente Borger-Odoorn, en ligt in de provincie Drenthe. Het kengetal is 0599. Wat we weten is het aantal inwoners van de gemeente, dat is 25371. De actuele postcode van Zandberg is 9564. Op zoekpostcodes.nl zoek je snel en gemakkelijk de gewenste postcode. Begin met een straatnaam + huisnummer en een naam. Om te zoeken gebruik je onze handige zoekmachine.

Adres zoeken bij postcode

Onderstaand tref je nuttige data over Zandberg. Omgekeerd een adres zoeken bij postcode? Ook dat is mogelijk! Open de query met de postcode-cijfers (9564), en vul dit aan met de bijbehorende letters. Denk aan FY of wellicht SD. Maak de zoekopdracht concreter met het huisnummer + eventuele toevoeging. Via deze weg ontrafel je zonder moeite de straatnaam en het huisnummer van een postcode. Goed om te weten: maar een zoekopdracht nog completer door een naam in te vullen. Bijvoorbeeld van Leeuwen uit de gemeente Borger-Odoorn. Of winkels als Etos of bijv. een Diëtist of Mediator.

Provincie Drenthe
Gemeente Borger-Odoorn
Informatie website gemeente http://www.borger-odoorn.nl/
Netnummer Zandberg 0599 (+31599)
Inwonertal gemeente 25371
Postcode Zandberg (gemeente) 9564
Buurtschappen en wijken Borger, Buinen, Bronneger, Drouwen, Bronnegerveen, Drouwenerveen, Drouwenermond, Nieuw-Buinen, Buinerveen, Ees, Odoorn, Exloo, Valthe, Klijndijk, Odoornerveen, Tweede Exloërmond, Valthermond
Zoeken in omliggende plaatsen postcode-ter-apelkanaal, adres-ter-apel, omgeving-sellingen, postcode-sellingen, regio-bourtange en vlagtwedde.

Alle postcodes in Zandberg

Wat is de postcode in Zandberg? Het systeem heeft de volgende postcode(s) gevonden: 9564. Tevens verdelen we deze plaats in een aantal wijken en buurten: Borger, Buinen, Bronneger, Drouwen, Bronnegerveen, Drouwenerveen, Drouwenermond, Nieuw-Buinen, Buinerveen, Ees, Odoorn, Exloo, Valthe, Klijndijk, Odoornerveen, Tweede Exloërmond, Valthermond. Je kunt een postcode zoeken op een van onderstaande manieren:

  • De postcode vinden door een adres in te vullen.
  • Of juist precies andersom, omgekeerd zoeken: op basis van een postcode ontdekken welk adres daarbij hoort

Veelgestelde vragen

Onderstaand check je belangrijke vragen die beantwoord worden door onze specialisten. Let op: de info die je hier kunt bekijken kan verouderd zijn. Maandelijks vinden wijzigingen plaats in het postcodeboek van Drenthe.

Welke netnummer is van Zandberg?
Het netnummer van Zandberg is 0599. Dit regionummer moet jij invoeren voor de rest van het telefoonnummer. Voor een buitenland gesprek pas je deze toe: 0599 (+31599).

Postcode zoeken bij adres?
Je treft diverse postcodes in de gemeente Borger-Odoorn. Het checken van postcode bij een adres in Zandberg doe je zonder moeite. Voor een actuele GPS / locatiebepaling moet jij longitude 52.914494455556 plus latitude 7.0330463416916 hanteren.

Kun jij omgekeerd zoeken in Zandberg
In de streek Borger-Odoorn verblijven bewoners. Zoek je bijvoorbeeld een huisnummer van iemand? Voer dan zoveel mogelijk gegevens in. Soms kan je via deze site in staat zijn te bekijken welk huisnummer uit Zandberg matched met de gegevens.

Welke buurten vind jij in Zandberg?
Dichtbij deze streek vind je veel buurtschappen en wijken. Voorbeelden hiervan zijn Borger, Buinen, Bronneger, Drouwen, Bronnegerveen, Drouwenerveen, Drouwenermond, Nieuw-Buinen, Buinerveen, Ees, Odoorn, Exloo, Valthe, Klijndijk, Odoornerveen, Tweede Exloërmond, Valthermond.