Postcode zoeken Drouwen

Drouwen hoort bij de gemeente Borger-Odoorn, gelegen in Drenthe. De telefoonnummers beginnen hier met 0599. Het aantal inwoners van de gemeente wordt geschat op 25371. De actuele postcode van Drouwen is 9533. Met onze zoekmachine vind je eenvoudig de gewenste postcode. Begin met een naam of straatnaam. Hiervoor gebruik je onze handige zoekmachine.

Adres zoeken bij postcode

Onderstaand lees je handige data die gerelateerd zijn aan Drouwen. Omgekeerd een adres zoeken bij postcode? Ook dat kan! Open de query met de postcode-cijfers (9533), en completeer dit met de letters. Denk aan LL of misschien BB. Gebruik bij voorkeur ook het straatnummer. Zo achterhaal je verrassend makkelijk een adres gebaseerd op de postcode. Tip: zoek nog krachtiger door een naam in te vullen. Dit kan zijn Molenaar woonachtig in Borger-Odoorn. Of check het adres van Primark of bijv. een Beveiligingsmedewerker of Arbeidsbemiddelaar.

Provincie Drenthe
Gemeente Borger-Odoorn
Gemeente website http://www.borger-odoorn.nl/
Netnummer Drouwen 0599 (+31599)
Aantal inwoners in de gemeente 25371
Postcode Drouwen (gemeente) 9533
Belangrijke wijken Borger, Buinen, Bronneger, Drouwen, Bronnegerveen, Drouwenerveen, Drouwenermond, Nieuw-Buinen, Buinerveen, Ees, Odoorn, Exloo, Valthe, Klijndijk, Odoornerveen, Tweede Exloërmond, Valthermond
Nabij gelegen plaatsen postcode-borger, adres-buinen, omgeving-bronneger, postcode-bronneger, regio-bronnegerveen en drouwenerveen.

Alle postcodes in Drouwen

Zoek jij een postcode in Drouwen? De database toont de volgende postcode(s): 9533. Daarnaast kent deze gemeente/plaats meerdere buurten en wijken: Borger, Buinen, Bronneger, Drouwen, Bronnegerveen, Drouwenerveen, Drouwenermond, Nieuw-Buinen, Buinerveen, Ees, Odoorn, Exloo, Valthe, Klijndijk, Odoornerveen, Tweede Exloërmond, Valthermond. Je kunt een postcode zoeken op een van onderstaande manieren:

  • Een postcode bij een bekend adres zoeken.
  • Of juist precies andersom, omgekeerd zoeken: met de postcode de wijk of straat achterhalen

Veel gehoorde vragen (FAQ)

Onderstaand komen we met een paar vragen van bezoekers die beantwoord worden door onze specialisten. Onthoud: de info die je kunt vinden op zoekpostcodes.nl kan incorrect zijn. Mogelijk zijn er wijzigingen geweest in het postcodegebied van Drenthe.

Welke netnummer hoort bij Drouwen?
Het netnummer van Drouwen is 0599. Deze telefooncode wordt gebruikt om een lokaal gesprek te kunnen voeren. Voor internationale gesprekken gebruik je: 0599 (+31599).

Postcode zoeken bij adres?
Er zijn veel postcodes in de gemeente Borger-Odoorn. Het zoeken van postcode bij een adres in Drouwen is eenvoudig. Voor navigeren of huidige GPS locaties moet jij longitude 52.951013646778 & latitude 6.7866449633464 invoeren.

Snel omgekeerd zoeken in Drouwen
In de streek Borger-Odoorn leven mensen. Wil jij het huisnummer van iemand weten? Vul dan een naam en postcode in. Eventueel kan onze zoekmachine er achter komen welk huisnummer in Drouwen hoort bij de persoon.

Welke buurtschappen zijn te vinden in Drouwen?
Naast deze omgeving liggen diverse wijken en buurten. Voorbeelden hiervan zijn Borger, Buinen, Bronneger, Drouwen, Bronnegerveen, Drouwenerveen, Drouwenermond, Nieuw-Buinen, Buinerveen, Ees, Odoorn, Exloo, Valthe, Klijndijk, Odoornerveen, Tweede Exloërmond, Valthermond.