Postcode zoeken Borger

Borger hoort bij de gemeente Borger-Odoorn, en ligt in de provincie Drenthe. Het netnummer van deze plaats is 0599. Wat we weten is het aantal inwoners van de gemeente, dat is 25371. De eerste postcode van Borger is 9530. Op deze pagina zoek je eenvoudig elke postcode. Hoe dat werkt? Gebruik een voornaam, achternaam, straatnaam en nummer. Om te zoeken maak je gebruik van de onderstaande zoekmachine.

Adres zoeken bij postcode

Onderstaand lees je nuttige infodie betrekking hebben op Borger. Andersom/omgekeerd zoeken op basis van een postcode? Ook dat kan! Open de query met de postcode-cijfers (9530), en completeer dit met de letters. Voorbeelden zijn RY of misschien JG. Maak de zoekopdracht concreter met het straatnummer. Op deze wijze tref je snel en eenvoudig de adresgegevens van een bepaalde postcode. Goed om te weten: maak jouw zoekopdracht nog specifieker en zoek ook op achternaam. Denk aan van Doorn uit Borger-Odoorn. Of winkels als De Hypotheekshop of bijv. een Psychotherapeut of Databeschermingsadviseur.

Provincie Drenthe
Gemeente Borger-Odoorn
Website Gemeente http://www.borger-odoorn.nl/
Netnummer Borger 0599 (+31599)
Inwonertal gemeente 25371
Postcode Borger (gemeente) 9530, 9531
Populaire wijken Borger, Buinen, Bronneger, Drouwen, Bronnegerveen, Drouwenerveen, Drouwenermond, Nieuw-Buinen, Buinerveen, Ees, Odoorn, Exloo, Valthe, Klijndijk, Odoornerveen, Tweede Exloërmond, Valthermond
Dorpen en steden in de buurt postcode-buinen, adres-bronneger, omgeving-bronnegerveen, postcode-bronnegerveen, regio-drouwenerveen en buinerveen.

Alle postcodes in Borger

Nieuwsgierig naar een postcode in Borger? We onderscheiden hier de volgende postcode(s): 9530, 9531. Bovendien kent deze gemeente/plaats meerdere buurten en wijken: Borger, Buinen, Bronneger, Drouwen, Bronnegerveen, Drouwenerveen, Drouwenermond, Nieuw-Buinen, Buinerveen, Ees, Odoorn, Exloo, Valthe, Klijndijk, Odoornerveen, Tweede Exloërmond, Valthermond. Een postcode zoeken gaat als volgt:

  • Een postcode bij een bekend adres zoeken.
  • Of juist omgekeerd zoeken: met alleen de postcode ontdekken welk adres daarbij hoort

Veel gehoorde vragen (FAQ)

Onderaan de pagina komen we met een paar vragen van bezoekers waarop onze specialisten een antwoorden hebben gegeven. Bedenk wel: de data welke je raadpleegt op deze site kan achterhaald zijn. Zo nu en dan wordt er iets aangepast qua het postcodeboek van Drenthe.

Hoe werkt het netnummer van Borger?
Het netnummer van Borger is 0599. Dit unieke locatie-nummer wordt gebruikt om een lokaal gesprek te kunnen voeren. Voor Europese- en/of buitenlandse gesprekken voer je in: 0599 (+31599).

Postcode zoeken bij adres?
In de postcode gids staan de postcodes uit de gemeente Borger-Odoorn. Het speuren naar postcode bij een adres in Borger is heel simpel. Voor een actuele GPS / locatiebepaling moet men longitude 52.924431483534 plus latitude 6.7720131764482 aanwenden.

Direct omgekeerd zoeken in Borger
In en rondom Borger-Odoorn leven bewoners. Zoek jij naast de postcode ook het huisnummer of de straatnaam? Vul dan een naam en zoveel mogelijk adresgegevens in. Mogelijk kan het zoekscript in staat zijn te bekijken welk huisnummer uit Borger matched met de gegevens.

Welke wijken vind je in Borger?
Om en nabij deze omgeving treft men vele wijk- en buurtschappen. Denk onder andere aan Borger, Buinen, Bronneger, Drouwen, Bronnegerveen, Drouwenerveen, Drouwenermond, Nieuw-Buinen, Buinerveen, Ees, Odoorn, Exloo, Valthe, Klijndijk, Odoornerveen, Tweede Exloërmond, Valthermond.