Postcode zoeken Buinen

Buinen maakt onderdeel uit van de gemeente Borger-Odoorn, en ligt in de provincie Drenthe. Om te bellen gebruik je het netnummer 0599. Het aantal inwoners van de gemeente wordt geschat op 25371. De actuele postcode van Buinen is 9528. Op zoekpostcodes.nl raadpleeg je zonder problemen elke postcode. Probeer een complete zoekopdracht inclusief voornaam, achternaam, straatnaam en nummer. Daarvoor kan je het zoekveld hieronder invullen.

Adres zoeken op postcode

Hierna tref je handige infodie te maken hebben met Buinen. Andersom/omgekeerd zoeken op basis van een postcode? Dit kan met de zoektool. Open de query met de postcode-cijfers (9528), en voeg hieraan toe de 2 letters. Denk aan OD of DF. Vul het aan met het huisnr. Zo achterhaal je zonder moeite een adres gebaseerd op de postcode. Nieuw: maak jouw zoekopdracht nog completer en zoek ook op achternaam. Dit kan zijn Post die woont in Borger-Odoorn. Of check het adres van Bakker Bart of bijv. een Radiodiagnostisch laborant of Europese aanbestedingsadviseur.

Provincie Drenthe
Gemeente Borger-Odoorn
Website van de gemeente http://www.borger-odoorn.nl/
Netnummer Buinen 0599 (+31599)
Inwoners (gemeente) 25371
Postcode Buinen (gemeente) 9528
Populaire wijken Borger, Buinen, Bronneger, Drouwen, Bronnegerveen, Drouwenerveen, Drouwenermond, Nieuw-Buinen, Buinerveen, Ees, Odoorn, Exloo, Valthe, Klijndijk, Odoornerveen, Tweede Exloërmond, Valthermond
Dorpen en steden in de buurt postcode-bronneger, adres-bronnegerveen, omgeving-drouwenerveen, postcode-drouwenerveen, regio-buinerveen en drouwenermond.

Alle postcodes in Buinen

Wil jij weten wat de postcode is van Buinen? We onderscheiden hier de volgende postcode(s): 9528. Bovendien onderscheiden we een aantal wijken: Borger, Buinen, Bronneger, Drouwen, Bronnegerveen, Drouwenerveen, Drouwenermond, Nieuw-Buinen, Buinerveen, Ees, Odoorn, Exloo, Valthe, Klijndijk, Odoornerveen, Tweede Exloërmond, Valthermond. Een postcode zoeken is mogelijk op 2 wijzen:

  • Op straatnaam, huisnummer en woonplaats.
  • Of juist omgekeerd zoeken: met enkel een postcode de wijk of straat achterhalen

Veelgestelde vragen

Hieronder kan je een aantal vragen vinden die beantwoord worden door onze specialisten. Goed om te weten: de info die je kunt vinden op zoekpostcodes.nl kan achterhaald zijn. We zien regelmatig veranderingen in de postcode indeling van Drenthe.

Wat is het netnummer van Buinen?
Het netnummer van Buinen is 0599. Dit unieke locatie-nummer is noodzakelijk bij het bellen naar een telefoonnummer. Voor Europese- en/of buitenlandse gesprekken voer je in: 0599 (+31599).

Postcode zoeken bij adres?
Er bevinden zich een aanzienlijk aantal postcodes in de gemeente Borger-Odoorn. Het zoeken van postcode bij een adres in Buinen kan moeiteloos. Wanneer je de navigatie instelt moet je longitude 52.930212113063 & latitude 6.8476673989801 toepassen.

Kun jij omgekeerd zoeken in Buinen
In de buurt van Borger-Odoorn gegeven zich mensen. Wil jij het huisnummer van iemand weten? Vul dan een naam en zoveel mogelijk adresgegevens in. Toevallig kan je via deze site ontdekken of er een huisnummer in Buinen past bij deze inwoner.

Welke buurtschappen zijn te vinden in Buinen?
Vlakbij deze regio zijn veel buurten en wijken te vinden. Denk onder andere aan Borger, Buinen, Bronneger, Drouwen, Bronnegerveen, Drouwenerveen, Drouwenermond, Nieuw-Buinen, Buinerveen, Ees, Odoorn, Exloo, Valthe, Klijndijk, Odoornerveen, Tweede Exloërmond, Valthermond.