Postcode zoeken Buinerveen

Buinerveen maakt onderdeel uit van de gemeente Borger-Odoorn, provincie Drenthe. Het kengetal is 0599. De gemeente telt een inwonersaantal van circa 25371. De 4-letterpostcode van Buinerveen is 9524. Op deze pagina raadpleeg je snel en gemakkelijk elke postcode. Hoe dat werkt? Gebruik een naam of straatnaam. Hiervoor kan je de bekende gegevens hieronder invullen.

Adres zoeken bij postcode

Verderop ontdek je belangrijke informatie die gerelateerd zijn aan Buinerveen. Wil jij een adres zoeken bij postcode? Daarvoor kan je de zoekmachine ook gebruiken. Open de query met de postcode-cijfers (9524), en vul dit aan met de bijbehorende letters. Denk aan XH of PU. Gebruik bij voorkeur ook het huisnummer. Zo ontrafel je snel en eenvoudig de straatnaam en het huisnummer van een postcode. Nieuw: maak jouw zoekopdracht nog beter en zoek ook op achternaam. Dit kan zijn Willemsen uit de gemeente Borger-Odoorn. Of winkels als Kwikfit of bijv. een Schoonheidsspecialiste of Subsidie adviseur.

Provincie Drenthe
Gemeente Borger-Odoorn
Online portaal gemeente http://www.borger-odoorn.nl/
Netnummer Buinerveen 0599 (+31599)
Inwonertal gemeente 25371
Postcode Buinerveen (gemeente) 9524
Wijken & buurten Borger, Buinen, Bronneger, Drouwen, Bronnegerveen, Drouwenerveen, Drouwenermond, Nieuw-Buinen, Buinerveen, Ees, Odoorn, Exloo, Valthe, Klijndijk, Odoornerveen, Tweede Exloërmond, Valthermond
Nabij gelegen plaatsen postcode-drouwenermond, adres-nieuw-buinen, omgeving-gasselternijveenschemond, postcode-gasselternijveenschemond, regio-gasselternijveen en nieuwediep.

Alle postcodes in Buinerveen

Wil jij weten wat de postcode is van Buinerveen? Het systeem heeft de volgende postcode(s) gevonden: 9524. Voorts zijn er verschillende wijken: Borger, Buinen, Bronneger, Drouwen, Bronnegerveen, Drouwenerveen, Drouwenermond, Nieuw-Buinen, Buinerveen, Ees, Odoorn, Exloo, Valthe, Klijndijk, Odoornerveen, Tweede Exloërmond, Valthermond. Je kunt een postcode zoeken op een van onderstaande manieren:

  • Het zoeken van een postcode bij een bepaald adres (straat, huisnummer + woonplaats).
  • Of juist precies andersom, omgekeerd zoeken: gebaseerd op een postcode ontdekken welk adres daarbij hoort

Veelgestelde vragen (FAQ)

Onderstaand kan je een aantal vragen vinden waarop onze specialisten een antwoorden hebben gegeven. Onthoud: de data welke je raadpleegt op deze site kan verouderd zijn. Het kan zijn dat er door de jaren heen wat veranderd is in het postcodegebied van Drenthe.

Wat is het netnummer van Buinerveen?
Het netnummer van Buinerveen is 0599. Dit regionummer moet je gebruiken in combinatie met het telefoonnummer. Ook voor het buitenland werkt dit: 0599 (+31599).

Postcode zoeken bij adres?
Zoek jij ook naar postcodes uit de gemeente Borger-Odoorn. Het speuren naar postcode bij een adres in Buinerveen doe je zonder moeite. Wanneer je de navigatie instelt kun je longitude 52.933346732804 plus latitude 6.8675555201846 aanwenden.

Kun jij omgekeerd zoeken in Buinerveen
In de buurt van Borger-Odoorn wonen inwoners. Wil jij ook het huisnummer en andere adresgegevens achterhalen? Geef dan een voornaam, achternaam en postcode op. Soms kan het zoekscript ontdekken of er een huisnummer in Buinerveen matched met de gegevens.

Welke buurt of wijk ligt in Buinerveen?
In en rondom dit rayon begeef jij je in meerdere wijken of buurten. Dit zijn bijvoorbeeld Borger, Buinen, Bronneger, Drouwen, Bronnegerveen, Drouwenerveen, Drouwenermond, Nieuw-Buinen, Buinerveen, Ees, Odoorn, Exloo, Valthe, Klijndijk, Odoornerveen, Tweede Exloërmond, Valthermond.