Postcode zoeken Gasselternijveen

Gasselternijveen is een plaats in de gemeente Aa en Hunze, gelegen in Drenthe. Het voorste deel van de tel. nummers (netnummer) is 0599. Het aantal inwoners van de gemeente wordt geschat op 25243. De postcode van Gasselternijveen is 9514. Op zoekpostcodes.nl achterhaal je snel en gemakkelijk de gewenste postcode. Je kunt zoeken op een naam of straatnaam. Daarvoor maak je gebruik van de onderstaande zoekmachine.

Adres zoeken op postcode

Hierna lees je praktische data over de plaats Gasselternijveen. Omgekeerd een adres zoeken bij postcode? Ook dat kan! Voer de postcode in (9514), en maak dit af met de corresponderende letters. Je kunt denken aan SU of juist TS. Vergeet niet het huisnummer + eventuele toevoeging. Zodoende tref je verrassend makkelijk het adres (straat + huisnummer) die horen bij een postcode. Tip: zoek nog completer en zoek ook op achternaam. Denk aan van Dijk uit Aa en Hunze. Of check het adres van Bakker Bart of bijv. een Oefentherapeut Mensendieck of NOAB Administratie/belastingadvieskantoor.

Provincie Drenthe
Gemeente Aa en Hunze
Online portaal gemeente http://www.aaenhunze.nl/
Netnummer Gasselternijveen 0599 (+31599)
Aantal inwoners in de gemeente 25243
Postcode Gasselternijveen (gemeente) 9514
Belangrijke wijken Annen, Eext, Anloo, Gasteren, Anderen, Schipborg, Eexterveen, Spijkerboor, Nieuw-Annerveen, Oud-Annerveen, Annerveenschekanaal, Eexterveenschekanaal, Eexterzandvoort, Gasselte, Gasselternijveen, Gasselternijveenschemond, Gieten, Gieterveen, Rolde, Grolloo, Ekehaar
Plaatsen in de buurt postcode-nieuwediep, adres-gieterveen, omgeving-donderen, postcode-donderen, regio-bunne en winde.

Alle postcodes in Gasselternijveen

Wat is de postcode in Gasselternijveen? De plaats kent de volgende postcode(s): 9514. Voorts kent deze gemeente/plaats meerdere buurten en wijken: Annen, Eext, Anloo, Gasteren, Anderen, Schipborg, Eexterveen, Spijkerboor, Nieuw-Annerveen, Oud-Annerveen, Annerveenschekanaal, Eexterveenschekanaal, Eexterzandvoort, Gasselte, Gasselternijveen, Gasselternijveenschemond, Gieten, Gieterveen, Rolde, Grolloo, Ekehaar. Je kunt een postcode zoeken op een van onderstaande manieren:

  • De postcode vinden door een adres in te vullen.
  • Andersom zoeken: met alleen de postcode ontdekken welk adres daarbij hoort

FAQ

Onderstaand tref je een aantal vragen waarop onze specialisten een antwoorden hebben gegeven. Vergeet niet: de info die je kunt vinden op zoekpostcodes.nl is mogelijk niet 100% actueel. Maandelijks vinden wijzigingen plaats in de postcodegebieden van Drenthe.

Is er ook een netnummer in Gasselternijveen?
Het netnummer van Gasselternijveen is 0599. Dit regionummer moet je gebruiken om een lokaal gesprek te kunnen voeren. Voor internationale gesprekken gebruik je: 0599 (+31599).

Postcode zoeken bij adres?
Er zijn veel postcodes in de gemeente Aa en Hunze. Het checken van postcode bij een adres in Gasselternijveen is makkelijk. Voor een correcte navigatie moet jij longitude 52.992005594486 (en) latitude 6.8405152506146 gebruiken.

Kan ik omgekeerd zoeken in Gasselternijveen
In de omgeving van Aa en Hunze gegeven zich bewoners. Wil jij ook het huisnummer en andere adresgegevens achterhalen? Vul dan een naam en zoveel mogelijk adresgegevens in. Soms kan het zoekscript bekijken / onderzoeken welk huisnummer in Gasselternijveen hoort bij de persoon.

Welke buurt of wijk ligt in Gasselternijveen?
In en rondom dit oord begeef jij je in meerdere wijken of buurten. Denk onder andere aan Annen, Eext, Anloo, Gasteren, Anderen, Schipborg, Eexterveen, Spijkerboor, Nieuw-Annerveen, Oud-Annerveen, Annerveenschekanaal, Eexterveenschekanaal, Eexterzandvoort, Gasselte, Gasselternijveen, Gasselternijveenschemond, Gieten, Gieterveen, Rolde, Grolloo, Ekehaar.