Postcode zoeken gemeente Aa en Hunze

Aa en Hunze maakt onderdeel uit van de gemeente Aa en Hunze, en ligt in de provincie Drenthe. Het kengetal is 0592. Wat we weten is het aantal inwoners van de gemeente, dat is 25243. De eerste postcode van Aa en Hunze is 9463. Via onze postcode zoeker ontdek je razendsnel de gewenste postcode. Je kunt zoeken op een familienaam of huisnummer. Hiervoor maak je gebruik van de onderstaande zoekmachine.

Adres zoeken bij postcode

Verderop lees je praktische infoover Aa en Hunze. Wil jij het adres weten wat bij een postcode hoort? Ook dat is mogelijk! Open de query met de postcode-cijfers (9463), en maak dit af met de corresponderende letters. Denk aan PP of mogelijk VD. Wat hierbij kan helpen is het huisnummer. Zo ontrafel je simpel en vlug het adres (straat + huisnummer) die horen bij een postcode. Check: maak je zoekopdracht nog krachtiger en vul de zoekopdracht aan met een naam. Bijvoorbeeld van Leeuwen uit Aa en Hunze. Of vind een De Hypotheker of bijv. een Klinisch fysicus of Adviseur Fusie & overname.

Provincie Drenthe
Gemeente Aa en Hunze
Online portaal gemeente http://www.aaenhunze.nl/
Netnummer Aa en Hunze 0592 (+31592)
Inwonertal gemeente 25243
Postcode Aa en Hunze (gemeente) 9463
Wijken & buurten Annen, Eext, Anloo, Gasteren, Anderen, Schipborg, Eexterveen, Spijkerboor, Nieuw-Annerveen, Oud-Annerveen, Annerveenschekanaal, Eexterveenschekanaal, Eexterzandvoort, Gasselte, Gasselternijveen, Gasselternijveenschemond, Gieten, Gieterveen, Rolde, Grolloo, Ekehaar
Dorpen en steden in de buurt postcode-Amstelveen, adres-Amersfoort, omgeving-Ameland, gemeente-Alphen-Chaam, Alphen aan den Rijn en postcodes-Almere.

Alle postcodes in Aa en Hunze

Benieuwd naar een postcode in Aa en Hunze? De zoekmachine komt terug met deze postcode(s): 9463. Bovendien verdelen we deze plaats in een aantal wijken en buurten: Annen, Eext, Anloo, Gasteren, Anderen, Schipborg, Eexterveen, Spijkerboor, Nieuw-Annerveen, Oud-Annerveen, Annerveenschekanaal, Eexterveenschekanaal, Eexterzandvoort, Gasselte, Gasselternijveen, Gasselternijveenschemond, Gieten, Gieterveen, Rolde, Grolloo, Ekehaar. Je kunt een postcode zoeken op een van onderstaande manieren:

  • Het zoeken van een postcode bij een bepaald adres (straat, huisnummer + woonplaats).
  • Omgekeerd zoeken: op basis van een postcode bekijken welk adres erbij hoort

Veel gehoorde vragen (FAQ)

Hierna check je belangrijke vragen waarop onze specialisten een antwoorden hebben gegeven. Vergeet niet: de informatie op deze pagina kan achterhaald zijn. Het kan zijn dat er door de jaren heen wat veranderd is in het postcodeboek van Drenthe.

Welke netnummer is van Aa en Hunze?
Het netnummer van Aa en Hunze is 0592. Deze telefooncode moet men toepassen in combinatie met het telefoonnummer. Voor een buitenland gesprek pas je deze toe: 0592 (+31592).

Postcode zoeken bij adres?
Er bevinden zich een aanzienlijk aantal postcodes in de gemeente Aa en Hunze. Het speuren naar postcode bij een adres in Aa en Hunze is heel simpel. Voor een actuele GPS / locatiebepaling moet je longitude 53.00607773966 en latitude 6.7235984234498 gebruiken.

Direct omgekeerd zoeken in Aa en Hunze
In de omgeving van Aa en Hunze verblijven bewoners. Wil jij ook het huisnummer en andere adresgegevens achterhalen? Start dan met de informatie die je weet (naam, postcode). Eventueel kan onze tool ontdekken welk huisnummer uit Aa en Hunze naar voren komt bij je zoekopdracht.

Welke buurtschappen zijn te vinden in Aa en Hunze?
Dichtbij dit oord vind je veel buurtschappen en wijken. Jij kan dan denken aan plekken zoals Annen, Eext, Anloo, Gasteren, Anderen, Schipborg, Eexterveen, Spijkerboor, Nieuw-Annerveen, Oud-Annerveen, Annerveenschekanaal, Eexterveenschekanaal, Eexterzandvoort, Gasselte, Gasselternijveen, Gasselternijveenschemond, Gieten, Gieterveen, Rolde, Grolloo, Ekehaar.
Alle plaatsen in deze gemeente