Postcode zoeken gemeente Alphen aan den Rijn

Alphen aan den Rijn ligt in de gemeente Alphen aan den Rijn, en de provincie Zuid-Holland. Het netnummer van deze plaats is 0172. In de gehele gemeente komen we op een inwonersaantal van 107960. De hoofd-postcode van Alphen aan den Rijn is 2400. Met onze zoekmachine zoek je snel en gemakkelijk de postcode in kwestie. Wees zo volledig mogelijk, denk aan een voornaam, achternaam, straatnaam en nummer. Hiervoor kan je het zoekveld hieronder invullen.

Adres zoeken op postcode

Hierna tref je belangrijke info die gerelateerd zijn aan Alphen aan den Rijn. Andersom/omgekeerd zoeken op basis van een postcode? Ook dat kan! Vul de postcode in (2400), en completeer dit met de letters. Denk aan ME of XZ. Gebruik bij voorkeur ook het huisnummer (als die bekend is). Zo detecteer je snel en eenvoudig de adresgegevens van een bepaalde postcode. Tip: maak jouw zoekopdracht nog specifieker en vul (indien bekend) een naam in. Bijv. Sanders afkomstig uit de gemeente Alphen aan den Rijn. Of winkels als Vomar of bijv. een Gasmeetkundige of Reintegratie adviseur.

Provincie Zuid-Holland
Gemeente Alphen aan den Rijn
Website van de gemeente http://www.alphenaandenrijn.nl/
Netnummer Alphen aan den Rijn 0172 (+31172)
Inwoners (gemeente) 107960
Postcode Alphen aan den Rijn (gemeente) 2400, 2401, 2402, 2403, 2404, 2405, 2406, 2407, 2408, 2409
Buurtschappen en wijken Oudshoorn, Ridderveld, Zegersloot, Hoorn, Hoge Zijde, Lage Zijde, Steekterpolder, Kerk en Zanen, Rietveld, Benthuizen, Aarlanderveen, Boskoop, Zwammerdam, Hazerswoude-Dorp, Hazerswoude-Rijndijk, Koudekerk aan den Rijn
Zoeken in omliggende plaatsen postcode-Almere, adres-Almelo, omgeving-Alkmaar, gemeente-Albrandswaard, Alblasserdam en postcodes-Achtkarspelen.

Alle postcodes in Alphen aan den Rijn

Zoek jij een postcode in Alphen aan den Rijn? De zoekmachine komt terug met deze postcode(s): 2400, 2401, 2402, 2403, 2404, 2405, 2406, 2407, 2408, 2409. Daarnaast onderscheiden we een aantal wijken: Oudshoorn, Ridderveld, Zegersloot, Hoorn, Hoge Zijde, Lage Zijde, Steekterpolder, Kerk en Zanen, Rietveld, Benthuizen, Aarlanderveen, Boskoop, Zwammerdam, Hazerswoude-Dorp, Hazerswoude-Rijndijk, Koudekerk aan den Rijn. Het zoeken van een postcode gaat als volgt:

  • Op straatnaam, huisnummer en woonplaats.
  • Of juist omgekeerd zoeken: op basis van een postcode bekijken welk adres erbij hoort

Belangrijke vragen (FAQ)

Hierna komen we met een paar vragen van bezoekers die beantwoord worden door onze specialisten. Vergeet niet: de info die je hier vindt kan achterhaald zijn. Het kan zijn dat er door de jaren heen wat veranderd is in de postcodegids van Zuid-Holland.

Welke netnummer is van Alphen aan den Rijn?
Het netnummer van Alphen aan den Rijn is 0172. Deze nummercombinatie moet je gebruiken om hier een telefoonnummer te bereiken. Voor een buitenland gesprek pas je deze toe: 0172 (+31172).

Postcode zoeken bij adres?
Er bevinden zich een aanzienlijk aantal postcodes in de gemeente Alphen aan den Rijn. Het achterhalen van postcode bij een adres in Alphen aan den Rijn kan moeiteloos. M.b.t. het navigatiesysteem (GPS) kan jij longitude 52.125343675436 (en) latitude 4.6579009879279 gebruiken.

Hoe werkt omgekeerd zoeken in Alphen aan den Rijn
In de omgeving van Alphen aan den Rijn bestaan inwoners. Wil jij ook het huisnummer en andere adresgegevens achterhalen? Vul dan een naam en postcode in. Eventueel kan onze zoekmachine ontdekken welk huisnummer in Alphen aan den Rijn past bij de door jou verstrekte details.

Welke wijken & buurten liggen in Alphen aan den Rijn?
Vlakbij dit rayon vind je veel buurtschappen en wijken. Voorbeelden hiervan zijn Oudshoorn, Ridderveld, Zegersloot, Hoorn, Hoge Zijde, Lage Zijde, Steekterpolder, Kerk en Zanen, Rietveld, Benthuizen, Aarlanderveen, Boskoop, Zwammerdam, Hazerswoude-Dorp, Hazerswoude-Rijndijk, Koudekerk aan den Rijn.
Alle plaatsen in deze gemeente