Postcode zoeken Gieterveen

Gieterveen maakt onderdeel uit van de gemeente Aa en Hunze, provincie Drenthe. Het netnummer van deze plaats is 0599. In de gehele gemeente komen we op een inwonersaantal van 25243. De 4-letterpostcode van Gieterveen is 9511. Via onze postcode zoeker ontdek je zonder problemen de gewenste postcode. Begin met een naam of straatnaam. Om te beginnen kan je het zoekveld hieronder invullen.

Adres zoeken bij postcode

Hieronder ontdek je bruikbare info over Gieterveen. Wil je omgekeerd zoeken met een postcode? Daarvoor kan je de zoekmachine ook gebruiken. Open de query met de postcode-cijfers (9511), en completeer dit met de letters. Voorbeelden zijn HO of juist CM. Vul het aan met het huisnr. Op die manier detecteer je simpel en vlug de straatnaam en het huisnummer van een postcode. Nieuw: maak de zoekopdracht nog beter door een naam in te vullen. Dit kan zijn Bakker woonachtig in Aa en Hunze. Of vind een Xenos of een Volmatroos of Wervings- en selectie bureau.

Provincie Drenthe
Gemeente Aa en Hunze
Online portaal gemeente http://www.aaenhunze.nl/
Netnummer Gieterveen 0599 (+31599)
Aantal inwoners in de gemeente 25243
Postcode Gieterveen (gemeente) 9511
Buurten en wijken Annen, Eext, Anloo, Gasteren, Anderen, Schipborg, Eexterveen, Spijkerboor, Nieuw-Annerveen, Oud-Annerveen, Annerveenschekanaal, Eexterveenschekanaal, Eexterzandvoort, Gasselte, Gasselternijveen, Gasselternijveenschemond, Gieten, Gieterveen, Rolde, Grolloo, Ekehaar
Omliggende plaatsen postcode-donderen, adres-bunne, omgeving-winde, postcode-winde, regio-yde en de-punt.

Alle postcodes in Gieterveen

Wat is de postcode in Gieterveen? De plaats kent de volgende postcode(s): 9511. Tevens verdelen we deze plaats in een aantal wijken en buurten: Annen, Eext, Anloo, Gasteren, Anderen, Schipborg, Eexterveen, Spijkerboor, Nieuw-Annerveen, Oud-Annerveen, Annerveenschekanaal, Eexterveenschekanaal, Eexterzandvoort, Gasselte, Gasselternijveen, Gasselternijveenschemond, Gieten, Gieterveen, Rolde, Grolloo, Ekehaar. Het zoeken van een postcode gaat als volgt:

  • Op straatnaam, huisnummer en woonplaats.
  • Of juist precies andersom, omgekeerd zoeken: met de postcode het corresponderende adres ontrafelen

Veel gehoorde vragen (FAQ)

Hierna check je belangrijke vragen inclusief een kort antwoord. Let op: de informatie die je kunt vinden op zoekpostcodes.nl kan achterhaald zijn. Mogelijk zijn er wijzigingen geweest in de postcodegebieden van Drenthe.

Welke netnummer hoort bij Gieterveen?
Het netnummer van Gieterveen is 0599. Deze telefooncode wordt gebruikt bij het bellen naar een telefoonnummer. Voor Europese- en/of buitenlandse gesprekken voer je in: 0599 (+31599).

Postcode zoeken bij adres?
In de postcode gids staan de postcodes uit de gemeente Aa en Hunze. Het checken van postcode bij een adres in Gieterveen is makkelijk. M.b.t. het navigatiesysteem (GPS) kan je longitude 53.024454150859 & latitude 6.8232485543176 invoeren.

Direct omgekeerd zoeken in Gieterveen
In de regio Aa en Hunze wonen bewoners. Zoek jij het adres of huisnummer van een bedrijf? Vul dan een naam en zoveel mogelijk adresgegevens in. Mogelijk kan het zoekscript bekijken / onderzoeken welk huisnummer in Gieterveen matched met de gegevens.

Welke wijken vind je in Gieterveen?
In en rondom deze omgeving liggen diverse wijken en buurten. Voorbeelden hiervan zijn Annen, Eext, Anloo, Gasteren, Anderen, Schipborg, Eexterveen, Spijkerboor, Nieuw-Annerveen, Oud-Annerveen, Annerveenschekanaal, Eexterveenschekanaal, Eexterzandvoort, Gasselte, Gasselternijveen, Gasselternijveenschemond, Gieten, Gieterveen, Rolde, Grolloo, Ekehaar.