Postcode zoeken Winde

Winde is een plaats in de gemeente Tynaarlo, rondom de streek Drenthe. Om te bellen gebruik je het netnummer 050. In de gehele gemeente komen we op een inwonersaantal van 32804. De postcode van Winde is 9495. Op deze pagina zoek je moeiteloos de gewenste postcode. Begin met een naam of straatnaam. Daarvoor kan je de bekende gegevens hieronder invullen.

Adres zoeken op postcode

Verderop vind je nuttige data die te maken hebben met Winde. Wil jij het adres weten wat bij een postcode hoort? Ook dat is mogelijk! Begin altijd met de 4 cijfers van de postcode (9495), aangevuld met 2 letters. Dat kan bijvoorbeeld zijn EN of YO. Gebruik bij voorkeur ook het huisnr. Zodoende detecteer je simpel en vlug de adresgegevens van een bepaalde postcode. Nieuw: zoek nog beter en zoek ook op achternaam. Denk aan Gerritsen woonachtig in Tynaarlo. Op zoek een Bike Totaal en een Oefentherapeut Mensendieck of Bedrijfseconomisch consultant.

Provincie Drenthe
Gemeente Tynaarlo
Gemeente website http://www.tynaarlo.nl/
Netnummer Winde 050 (+3150)
Inwonertal gemeente 32804
Postcode Winde (gemeente) 9495
Belangrijke wijken Zuidlaren, De Groeve, Zuidlaarderveen, Midlaren, Westlaren, Schuilingsoord, Paterswolde, Eelde, Eelderwolde, Vries, Donderen, Bunne, Yde, Tynaarlo, Zeegse, Zeijen
Plaatsen in de buurt postcode-yde, adres-de-punt, omgeving-ubbena, postcode-ubbena, regio-zeijen en zeijerveen.

Alle postcodes in Winde

Zoek jij een postcode in Winde? Het systeem heeft de volgende postcode(s) gevonden: 9495. Tevens verdelen we deze plaats in een aantal wijken en buurten: Zuidlaren, De Groeve, Zuidlaarderveen, Midlaren, Westlaren, Schuilingsoord, Paterswolde, Eelde, Eelderwolde, Vries, Donderen, Bunne, Yde, Tynaarlo, Zeegse, Zeijen. Je kunt een postcode zoeken op een van onderstaande manieren:

  • Het zoeken van een postcode bij een bepaald adres (straat, huisnummer + woonplaats).
  • Andersom zoeken: gebaseerd op een postcode uitzoeken welk adres hierbij matcht

Veelgestelde vragen (FAQ)

Onderstaand check je belangrijke vragen waarop onze specialisten een antwoorden hebben gegeven. Goed om te weten: de data die je kunt vinden op zoekpostcodes.nl is mogelijk niet 100% actueel. Mogelijk zijn er wijzigingen geweest in de postcodegebieden van Drenthe.

Wat is het netnummer van Winde?
Het netnummer van Winde is 050. Deze nummercombinatie moet jij invoeren om hier een telefoonnummer te bereiken. Voor Europese- en/of buitenlandse gesprekken voer je in: 050 (+3150).

Postcode zoeken bij adres?
Zoek jij ook naar postcodes uit de gemeente Tynaarlo. Het speuren naar postcode bij een adres in Winde is eenvoudig. Wanneer je de navigatie instelt kan jij longitude 53.125120382081 (en) latitude 6.5250265685449 aanwenden.

Direct omgekeerd zoeken in Winde
In de regio Tynaarlo wonen inwoners. Wil jij het huisnummer van iemand weten? Vul dan een naam en postcode in. Eventueel kan het zoekscript ontdekken welk huisnummer uit Winde matched met de gegevens.

Welke wijken vind je in Winde?
Naast dit oord zijn veel buurten en wijken te vinden. Voorbeelden hiervan zijn Zuidlaren, De Groeve, Zuidlaarderveen, Midlaren, Westlaren, Schuilingsoord, Paterswolde, Eelde, Eelderwolde, Vries, Donderen, Bunne, Yde, Tynaarlo, Zeegse, Zeijen.