Postcode zoeken De Punt

De Punt maakt onderdeel uit van de gemeente Tynaarlo, gelegen in Drenthe. Het kengetal is 050. Het aantal inwoners van de gemeente wordt geschat op 32804. De eerste postcode van De Punt is 9493. Met onze zoekmachine ontdek je zonder problemen een postcode. Wees zo volledig mogelijk, denk aan een naam of straatnaam. Om te zoeken door het postcodeboek kan je het zoekveld hieronder invullen.

Adres zoeken bij postcode

Hieronder ontdek je bruikbare infodie te maken hebben met De Punt. Andersom/omgekeerd zoeken op basis van een postcode? Ook dat is mogelijk! Begin altijd met de 4 cijfers van de postcode (9493), en vul dit aan met de bijbehorende letters. Bijvoorbeeld SE of wellicht TG. Vul het aan met het huisnummer (als die bekend is). Via deze weg vind je simpel en vlug het adres (straat + huisnummer) die horen bij een postcode. Check: maak de zoekopdracht meer concreet en voeg ook een naam toe. Dit kan zijn Brouwer uit Tynaarlo. Of check het adres van Pets Place of een Ergotherapeut of Stedenbouwkundige.

Provincie Drenthe
Gemeente Tynaarlo
Online portaal gemeente http://www.tynaarlo.nl/
Netnummer De Punt 050 (+3150)
Inwonersaantal van gemeente 32804
Postcode De Punt (gemeente) 9493
Wijken & buurten Zuidlaren, De Groeve, Zuidlaarderveen, Midlaren, Westlaren, Schuilingsoord, Paterswolde, Eelde, Eelderwolde, Vries, Donderen, Bunne, Yde, Tynaarlo, Zeegse, Zeijen
Omliggende plaatsen postcode-ubbena, adres-zeijen, omgeving-zeijerveen, postcode-zeijerveen, regio-zeijerveld en ter-aard.

Alle postcodes in De Punt

Benieuwd naar een postcode in De Punt? De plaats kent de volgende postcode(s): 9493. Daarnaast verdelen we deze plaats in een aantal wijken en buurten: Zuidlaren, De Groeve, Zuidlaarderveen, Midlaren, Westlaren, Schuilingsoord, Paterswolde, Eelde, Eelderwolde, Vries, Donderen, Bunne, Yde, Tynaarlo, Zeegse, Zeijen. Een postcode zoeken is mogelijk op 2 wijzen:

  • Een postcode bij een bekend adres zoeken.
  • Omgekeerd zoeken: gebaseerd op een postcode bekijken welk adres erbij hoort

Veelgestelde vragen

Hierna tref je een aantal vragen waarop onze specialisten een antwoorden hebben gegeven. Onthoud: de getoonde info op deze pagina is mogelijk niet up-to date. Het kan zijn dat er door de jaren heen wat veranderd is in het postcodegebied van Drenthe.

Hoe werkt het netnummer van De Punt?
Het netnummer van De Punt is 050. Dit regionummer moet jij invoeren bij het bellen naar een telefoonnummer. Voor een buitenland gesprek pas je deze toe: 050 (+3150).

Postcode zoeken bij adres?
Er bevinden zich een aanzienlijk aantal postcodes in de gemeente Tynaarlo. Het achterhalen van postcode bij een adres in De Punt is heel simpel. Wanneer je de navigatie instelt moet men longitude 53.112278889158 & latitude 6.6183831419414 gebruiken.

Kan ik omgekeerd zoeken in De Punt
In de buurt van Tynaarlo bestaan bewoners. Zoek je bijvoorbeeld een huisnummer van iemand? Vul dan een naam en postcode in. Mogelijk kan je via deze site achterhalen welk huisnummer in De Punt past bij deze inwoner.

Welke buurten vind jij in De Punt?
Vlakbij dit oord vind je veel buurtschappen en wijken. Voorbeelden hiervan zijn Zuidlaren, De Groeve, Zuidlaarderveen, Midlaren, Westlaren, Schuilingsoord, Paterswolde, Eelde, Eelderwolde, Vries, Donderen, Bunne, Yde, Tynaarlo, Zeegse, Zeijen.