Postcode zoeken Zeijen

Zeijen maakt onderdeel uit van de gemeente Tynaarlo, en de provincie Drenthe. Het voorste deel van de tel. nummers (netnummer) is 0592. De gemeente telt een inwonersaantal van circa 32804. De 4-letterpostcode van Zeijen is 9491. Via onze postcode zoeker vind je zonder problemen een postcode. Hoe dat werkt? Gebruik een familienaam of huisnummer. Daarvoor gebruik je onze handige zoekmachine.

Adres zoeken op postcode

Onderstaand tref je handige data die betrekking hebben op Zeijen. Omgekeerd een adres zoeken bij postcode? Daarvoor kan je de zoekmachine ook gebruiken. Voer de postcode in (9491), aangevuld met 2 letters. Bijvoorbeeld IV of YT. Maak de zoekopdracht concreter met het huisnr. Via deze weg tref je zonder moeite de straatnaam en het huisnummer van een postcode. Handig: maak jouw zoekopdracht meer concreet en vul (indien bekend) een naam in. Bijvoorbeeld van Leeuwen woonachtig in Tynaarlo. Of check het adres van MCD en een Tandprotheticus of Arbeidsdeskundige.

Provincie Drenthe
Gemeente Tynaarlo
Gemeente website http://www.tynaarlo.nl/
Netnummer Zeijen 0592 (+31592)
Inwoners (gemeente) 32804
Postcode Zeijen (gemeente) 9491
Wijken & buurten Zuidlaren, De Groeve, Zuidlaarderveen, Midlaren, Westlaren, Schuilingsoord, Paterswolde, Eelde, Eelderwolde, Vries, Donderen, Bunne, Yde, Tynaarlo, Zeegse, Zeijen
Nabij gelegen plaatsen postcode-zeijerveen, adres-zeijerveld, omgeving-ter-aard, postcode-ter-aard, regio-rhee en taarlo.

Alle postcodes in Zeijen

Wil jij weten wat de postcode is van Zeijen? De zoekmachine komt terug met deze postcode(s): 9491. In aanvulling daarop verdelen we deze plaats in een aantal wijken en buurten: Zuidlaren, De Groeve, Zuidlaarderveen, Midlaren, Westlaren, Schuilingsoord, Paterswolde, Eelde, Eelderwolde, Vries, Donderen, Bunne, Yde, Tynaarlo, Zeegse, Zeijen. Je kunt een postcode zoeken op een van onderstaande manieren:

  • De postcode vinden door een adres in te vullen.
  • Of juist omgekeerd zoeken: met alleen de postcode ontdekken welk adres daarbij hoort

FAQ

Hierna tref je een aantal vragen met een kort en bondig antwoord. Vergeet niet: de gegevens die je hier vindt kan incorrect zijn. We zien regelmatig veranderingen in het postcodeboek van Drenthe.

Welke netnummer hoort bij Zeijen?
Het netnummer van Zeijen is 0592. Dit specifieke kengetal is noodzakelijk bij het bellen naar een telefoonnummer. Internationaal kan je deze gebruiken: 0592 (+31592).

Postcode zoeken bij adres?
Er zijn veel postcodes in de gemeente Tynaarlo. Het speuren naar postcode bij een adres in Zeijen kan moeiteloos. M.b.t. het navigatiesysteem (GPS) kun je longitude 53.057032356836 + latitude 6.538255746501 gebruiken.

Direct omgekeerd zoeken in Zeijen
In de streek Tynaarlo leven inwoners. Zoek jij naast de postcode ook het huisnummer of de straatnaam? Vul dan een naam en zoveel mogelijk adresgegevens in. Eventueel kan het zoekscript bekijken / onderzoeken of er een huisnummer in Zeijen past bij de door jou verstrekte details.

Welke buurt of wijk ligt in Zeijen?
Naast deze regio liggen diverse wijken en buurten. Jij kan dan denken aan plekken zoals Zuidlaren, De Groeve, Zuidlaarderveen, Midlaren, Westlaren, Schuilingsoord, Paterswolde, Eelde, Eelderwolde, Vries, Donderen, Bunne, Yde, Tynaarlo, Zeegse, Zeijen.