Postcode zoeken gemeente Tynaarlo

Tynaarlo ligt in de gemeente Tynaarlo, en de provincie Drenthe. Het netnummer van deze plaats is 0592. De gemeente telt een inwonersaantal van circa 32804. De postcode van Tynaarlo is 9482. Aan de hand van de postcodetool raadpleeg je snel en gemakkelijk iedere postcode. Probeer een complete zoekopdracht inclusief straatnaam + huisnummer en een naam. Om te zoeken gebruik je de postcodezoeker hieronder.

Adres zoeken bij postcode

Hieronder lees je handige infodie gerelateerd zijn aan Tynaarlo. Andersom/omgekeerd zoeken op basis van een postcode? Dit kan met de zoektool. Open de query met de postcode-cijfers (9482), aangevuld met 2 letters. Bijvoorbeeld SP of wellicht HB. Maak de zoekopdracht concreter met het straatnummer. Zodoende tref je verrassend makkelijk de adresgegevens van een bepaalde postcode. Check: maak je zoekopdracht nog krachtiger en zoek ook op achternaam. Denk aan Boer woonachtig in Tynaarlo. Of bedrijven als D-Reizen of bijv. een Tandprotheticus of Ingenieur werktuigbouw & electra Burgerlijke en utiliteitsbouw.

Provincie Drenthe
Gemeente Tynaarlo
Gemeente website http://www.tynaarlo.nl/
Netnummer Tynaarlo 0592 (+31592)
Inwoners (gemeente) 32804
Postcode Tynaarlo (gemeente) 9482
Populaire wijken Zuidlaren, De Groeve, Zuidlaarderveen, Midlaren, Westlaren, Schuilingsoord, Paterswolde, Eelde, Eelderwolde, Vries, Donderen, Bunne, Yde, Tynaarlo, Zeegse, Zeijen
Nabij gelegen plaatsen postcode-Twenterand, adres-Tubbergen, omgeving-Tilburg, gemeente-Tiel, Tholen en postcodes-Teylingen.

Alle postcodes in Tynaarlo

Benieuwd naar een postcode in Tynaarlo? De plaats kent de volgende postcode(s): 9482. Voorts is er sprake van meerdere buurtschappen en wijken: Zuidlaren, De Groeve, Zuidlaarderveen, Midlaren, Westlaren, Schuilingsoord, Paterswolde, Eelde, Eelderwolde, Vries, Donderen, Bunne, Yde, Tynaarlo, Zeegse, Zeijen. Het zoeken van een postcode gaat als volgt:

  • Op straatnaam, huisnummer en woonplaats.
  • Andersom zoeken: gebaseerd op een postcode uitzoeken welk adres hierbij matcht

Veel gehoorde vragen (FAQ)

Hierna komen we met een paar vragen van bezoekers die beantwoord worden door onze specialisten. Bedenk wel: de data die je kunt vinden op zoekpostcodes.nl kan achterhaald zijn. We zien regelmatig veranderingen in de postcodegids van Drenthe.

Wat is het netnummer van Tynaarlo?
Het netnummer van Tynaarlo is 0592. Dit unieke locatie-nummer is noodzakelijk bij het bellen naar een telefoonnummer. Voor een buitenland gesprek pas je deze toe: 0592 (+31592).

Postcode zoeken bij adres?
Je treft diverse postcodes in de gemeente Tynaarlo. Het vinden van postcode bij een adres in Tynaarlo kan moeiteloos. Wanneer je de navigatie instelt kan jij longitude 53.084583901874 plus latitude 6.6339188359299 gebruiken.

Snel omgekeerd zoeken in Tynaarlo
In de streek Tynaarlo bestaan bewoners. Zoek je bijvoorbeeld een huisnummer van iemand? Geef dan een voornaam, achternaam en postcode op. Soms kan je via deze site bekijken / onderzoeken welk huisnummer uit Tynaarlo matched met de gegevens.

Welke wijken vind je in Tynaarlo?
Dichtbij deze regio begeef jij je in meerdere wijken of buurten. Jij kan dan denken aan plekken zoals Zuidlaren, De Groeve, Zuidlaarderveen, Midlaren, Westlaren, Schuilingsoord, Paterswolde, Eelde, Eelderwolde, Vries, Donderen, Bunne, Yde, Tynaarlo, Zeegse, Zeijen.
Alle plaatsen in deze gemeente