Postcode zoeken Vries

Vries is een plaats in de gemeente Tynaarlo, provincie Drenthe. Het voorste deel van de tel. nummers (netnummer) is 0592. Het aantal inwoners van de gemeente wordt geschat op 32804. De 4-letterpostcode van Vries is 9480. Op zoekpostcodes.nl vind je eenvoudig de postcode in kwestie. Wees zo volledig mogelijk, denk aan een adres en/of naam. Hiervoor gebruik je onze handige zoekmachine.

Adres zoeken bij postcode

Hierna vind je bruikbare gegevens die betrekking hebben op Vries. Wil jij het adres weten wat bij een postcode hoort? Ook dat is mogelijk! Start met de postcode (9480), aangevuld met 2 letters. Voorbeelden zijn YI of wellicht DP. Vergeet niet het huisnummer + eventuele toevoeging. Op die manier vind je gemakkelijk de adresgegevens van een bepaalde postcode. Goed om te weten: maak jouw zoekopdracht nog beter en voeg ook een naam toe. Denk aan van der Heijden afkomstig uit de gemeente Tynaarlo. Of vind een Esso en een Bestrijder houtrotverwerkende schimmels of Communicatie adviseur.

Provincie Drenthe
Gemeente Tynaarlo
Online portaal gemeente http://www.tynaarlo.nl/
Netnummer Vries 0592 (+31592)
Aantal inwoners in de gemeente 32804
Postcode Vries (gemeente) 9480, 9481
Buurten en wijken Zuidlaren, De Groeve, Zuidlaarderveen, Midlaren, Westlaren, Schuilingsoord, Paterswolde, Eelde, Eelderwolde, Vries, Donderen, Bunne, Yde, Tynaarlo, Zeegse, Zeijen
Plaatsen in de buurt postcode-noordlaren, adres-zuidlaarderveen, omgeving-de-groeve, postcode-de-groeve, regio-midlaren en zuidlaren.

Alle postcodes in Vries

Wil jij weten wat de postcode is van Vries? De plaats kent de volgende postcode(s): 9480, 9481. Tevens zijn er verschillende wijken: Zuidlaren, De Groeve, Zuidlaarderveen, Midlaren, Westlaren, Schuilingsoord, Paterswolde, Eelde, Eelderwolde, Vries, Donderen, Bunne, Yde, Tynaarlo, Zeegse, Zeijen. Het zoeken van een postcode gaat als volgt:

  • Een postcode bij een bekend adres zoeken.
  • Omgekeerd zoeken: met alleen de postcode het corresponderende adres ontrafelen

Veel gehoorde vragen (FAQ)

Hierna komen we met een paar vragen van bezoekers inclusief een kort antwoord. Let op: de data die je hier kunt bekijken is mogelijk niet up-to date. Mogelijk zijn er wijzigingen geweest in de postcode indeling van Drenthe.

Welke netnummer hoort bij Vries?
Het netnummer van Vries is 0592. Dit unieke locatie-nummer moet jij invoeren voor de rest van het telefoonnummer. Voor Europese- en/of buitenlandse gesprekken voer je in: 0592 (+31592).

Postcode zoeken bij adres?
Zoek jij ook naar postcodes uit de gemeente Tynaarlo. Het checken van postcode bij een adres in Vries is makkelijk. Voor navigeren of huidige GPS locaties kan jij longitude 53.072825517729 + latitude 6.5761367017625 toepassen.

Snel omgekeerd zoeken in Vries
In de streek Tynaarlo gegeven zich bewoners. Wil jij het huisnummer van iemand weten? Start dan met de informatie die je weet (naam, postcode). Wellicht kan je via deze site in staat zijn te bekijken welk huisnummer in Vries hoort bij de persoon.

Welke wijken vind je in Vries?
Vlakbij dit oord liggen diverse wijken en buurten. Denk onder andere aan Zuidlaren, De Groeve, Zuidlaarderveen, Midlaren, Westlaren, Schuilingsoord, Paterswolde, Eelde, Eelderwolde, Vries, Donderen, Bunne, Yde, Tynaarlo, Zeegse, Zeijen.