Postcode zoeken Midlaren

Midlaren maakt onderdeel uit van de gemeente Tynaarlo, en ligt in de provincie Drenthe. Het kengetal is 050. In de gehele gemeente komen we op een inwonersaantal van 32804. De 4-letterpostcode van Midlaren is 9471. Op deze pagina raadpleeg je eenvoudig een postcode. Probeer een complete zoekopdracht inclusief familienaam of huisnummer. Om te zoeken gebruik je onze handige zoekmachine.

Adres zoeken op postcode

Verderop bekijk je handige infodie gerelateerd zijn aan Midlaren. Wil jij een adres zoeken bij postcode? Ook dat kan! Open de query met de postcode-cijfers (9471), en maak dit af met de corresponderende letters. Bijvoorbeeld IN of misschien BY. Vul het aan met het huisnr. Zodoende detecteer je snel en eenvoudig een adres bij een postcode. Tip: maak je zoekopdracht nog specifieker en vul de zoekopdracht aan met een naam. Bijv. van den Brink uit de gemeente Tynaarlo. Of vind een Zeeman of een Mondhygiënist of Gids (toeristen).

Provincie Drenthe
Gemeente Tynaarlo
Gemeente website http://www.tynaarlo.nl/
Netnummer Midlaren 050 (+3150)
Inwoners (gemeente) 32804
Postcode Midlaren (gemeente) 9471, 9475
Populaire wijken Zuidlaren, De Groeve, Zuidlaarderveen, Midlaren, Westlaren, Schuilingsoord, Paterswolde, Eelde, Eelderwolde, Vries, Donderen, Bunne, Yde, Tynaarlo, Zeegse, Zeijen
Plaatsen in de buurt postcode-zuidlaren, adres-schipborg, omgeving-annen, postcode-annen, regio-anloo en gasteren.

Alle postcodes in Midlaren

Wat is de postcode in Midlaren? We onderscheiden hier de volgende postcode(s): 9471, 9475. Bovendien kent deze gemeente/plaats meerdere buurten en wijken: Zuidlaren, De Groeve, Zuidlaarderveen, Midlaren, Westlaren, Schuilingsoord, Paterswolde, Eelde, Eelderwolde, Vries, Donderen, Bunne, Yde, Tynaarlo, Zeegse, Zeijen. Het zoeken van een postcode gaat als volgt:

  • De postcode vinden door een adres in te vullen.
  • Of jusit omgekeerd zoeken: met alleen de postcode het corresponderende adres ontrafelen

Veelgestelde vragen (FAQ)

Onderstaand kan je een aantal vragen vinden inclusief een kort antwoord. Bedenk wel: de gegevens die je hier kunt bekijken kan verouderd zijn. Zo nu en dan wordt er iets aangepast qua het postcodeboek van Drenthe.

Is er ook een netnummer in Midlaren?
Het netnummer van Midlaren is 050. Dit unieke locatie-nummer is noodzakelijk bij het bellen naar een telefoonnummer. Ook voor het buitenland werkt dit: 050 (+3150).

Postcode zoeken bij adres?
Er zijn veel postcodes in de gemeente Tynaarlo. Het vinden van postcode bij een adres in Midlaren is eenvoudig. Voor een actuele GPS / locatiebepaling moet jij longitude 53.103452169208 (en) latitude 6.6576278616028 invoeren.

Hoe werkt omgekeerd zoeken in Midlaren
In en rondom Tynaarlo bestaan inwoners. Zoek jij het adres of huisnummer van een bedrijf? Geef dan een voornaam, achternaam en postcode op. Soms kan je via deze site er achter komen welk huisnummer in Midlaren past bij de door jou verstrekte details.

Welke wijken vind je in Midlaren?
Vlakbij deze streek treft men vele wijk- en buurtschappen. Voorbeelden hiervan zijn Zuidlaren, De Groeve, Zuidlaarderveen, Midlaren, Westlaren, Schuilingsoord, Paterswolde, Eelde, Eelderwolde, Vries, Donderen, Bunne, Yde, Tynaarlo, Zeegse, Zeijen.