Postcode zoeken Noordlaren

Noordlaren vinden we terug in de gemeente Haren, provincie Groningen. Het netnummer van deze plaats is 050. Het aantal inwoners van de gemeente wordt geschat op 19076. De 4-letterpostcode van Noordlaren is 9479. Met onze zoekmachine zoek je eenvoudig een postcode. Hoe dat werkt? Gebruik een straatnaam + huisnummer en een naam. Om te zoeken kan je het zoekveld hieronder invullen.

Adres zoeken op postcode

Onderstaand lees je belangrijke informatie die gerelateerd zijn aan Noordlaren. Andersom/omgekeerd zoeken op basis van een postcode? Ook dat is mogelijk! Start met de postcode (9479), en vul dit aan met de bijbehorende letters. Voorbeelden zijn LB of misschien IU. Maak de zoekopdracht concreter met het huisnummer. Via deze weg achterhaal je snel en eenvoudig de adresgegevens van een bepaalde postcode. Tip: zoek meer concreet en voeg ook een naam toe. Denk aan van den Velde uit de gemeente Haren. Of vind een Primera of bijv. een Stuurman zeevisvaart of Projectmanager bouwfysica.

Provincie Groningen
Gemeente Haren
Website Gemeente http://www.haren.nl/
Netnummer Noordlaren 050 (+3150)
Aantal inwoners (gemeente) 19076
Postcode Noordlaren (gemeente) 9479
Wijken & buurten Centrum, Land
Omliggende plaatsen postcode-zuidlaarderveen, adres-de-groeve, omgeving-midlaren, postcode-midlaren, regio-zuidlaren en schipborg.

Alle postcodes in Noordlaren

Wat is de postcode in Noordlaren? De database toont de volgende postcode(s): 9479. Voorts verdelen we deze plaats in een aantal wijken en buurten: Centrum, Land. Je kunt een postcode zoeken op een van onderstaande manieren:

  • Zoeken op adres (straatnaam en nummer).
  • Of juist precies andersom, omgekeerd zoeken: met enkel een postcode bekijken welk adres erbij hoort

Veelgestelde vragen (FAQ)

Onderaan de pagina formuleren we een paar vragen waarop onze specialisten een antwoorden hebben gegeven. Vergeet niet: de gegevens die je hier kunt bekijken kan verouderd zijn. Zo nu en dan wordt er iets aangepast qua het postcodeboek van Groningen.

Wat is het netnummer van Noordlaren?
Het netnummer van Noordlaren is 050. Deze telefooncode moet je gebruiken voor de rest van het telefoonnummer. Voor een buitenland gesprek pas je deze toe: 050 (+3150).

Postcode zoeken bij adres?
Zoek jij ook naar postcodes uit de gemeente Haren. Het checken van postcode bij een adres in Noordlaren kan moeiteloos. Wanneer je de navigatie instelt kun je longitude 53.119687026374 (en) latitude 6.6469810023617 invoeren.

Direct omgekeerd zoeken in Noordlaren
In de buurt van Haren wonen mensen. Zoek jij het adres of huisnummer van een bedrijf? Voer dan zoveel mogelijk gegevens in. Wellicht kan het zoekscript achterhalen of er een huisnummer in Noordlaren matched met de gegevens.

Welke wijken vind je in Noordlaren?
In en rondom dit rayon liggen diverse wijken en buurten. Denk onder andere aan Centrum, Land.