Postcode zoeken gemeente Haren

Haren maakt onderdeel uit van de gemeente Haren, gelegen in Groningen. Het kengetal is 050. Wat we weten is het aantal inwoners van de gemeente, dat is 19076. De actuele postcode van Haren is 9751. Op zoekpostcodes.nl vind je moeiteloos een postcode. Probeer een complete zoekopdracht inclusief straatnaam + huisnummer en een naam. Om te beginnen maak je gebruik van de onderstaande zoekmachine.

Adres zoeken op postcode

Op deze pagina tref je praktische infodie gerelateerd zijn aan Haren. Wil je omgekeerd zoeken met een postcode? Dit is ook te realiseren. Start met de postcode (9751), en voeg hieraan toe de 2 letters. Je kunt denken aan IS of MD. Wat hierbij kan helpen is het straatnummer. Zo ontrafel je gemakkelijk een adres bij een postcode. Tip: maar een zoekopdracht nog specifieker en vul de zoekopdracht aan met een naam. Bijvoorbeeld Wolters uit de gemeente Haren. Op zoek een Tango en een Arbeidshygienist of KAM / Kwaliteit, arbo en milieu adviseur.

Provincie Groningen
Gemeente Haren
Informatie website gemeente http://www.haren.nl/
Netnummer Haren 050 (+3150)
Aantal inwoners (gemeente) 19076
Postcode Haren (gemeente) 9751, 9752, 9753
Wijken & buurten Centrum, Land
Nabij gelegen plaatsen postcode-Hardinxveld-Giessendam, adres-Harderwijk, omgeving-Hardenberg, gemeente-Halderberge, Haarlemmermeer en postcodes-Haarlemmerliede en Spaarnwoude.

Alle postcodes in Haren

Wat is de postcode in Haren? De zoekmachine komt terug met deze postcode(s): 9751, 9752, 9753. Tevens verdelen we deze plaats in een aantal wijken en buurten: Centrum, Land. Een postcode zoeken is mogelijk op 2 wijzen:

  • De postcode vinden door een adres in te vullen.
  • Of juist omgekeerd zoeken: met alleen de postcode uitzoeken welk adres hierbij matcht

Veelgestelde vragen (FAQ)

Onderaan de pagina check je belangrijke vragen waarop onze specialisten een antwoorden hebben gegeven. Vergeet niet: de gegevens die je hier vindt kan verouderd zijn. Mogelijk zijn er wijzigingen geweest in de postcodegebieden van Groningen.

Hoe werkt het netnummer van Haren?
Het netnummer van Haren is 050. Dit specifieke kengetal is noodzakelijk voor de rest van het telefoonnummer. Voor internationale gesprekken gebruik je: 050 (+3150).

Postcode zoeken bij adres?
Er bevinden zich een aanzienlijk aantal postcodes in de gemeente Haren. Het speuren naar postcode bij een adres in Haren is eenvoudig. Wanneer je de navigatie instelt kan je longitude 53.17103869414 (en) latitude 6.5951774056236 hanteren.

Kun jij omgekeerd zoeken in Haren
In en rondom Haren gegeven zich mensen. Wil jij ook het huisnummer en andere adresgegevens achterhalen? Voer dan zoveel mogelijk gegevens in. Mogelijk kan onze zoekmachine in staat zijn te bekijken welk huisnummer uit Haren matched met de gegevens.

Welke wijken vind je in Haren?
Dichtbij deze regio treft men vele wijk- en buurtschappen. Je kunt denken aan o.a. Centrum, Land.
Alle plaatsen in deze gemeente