Postcode zoeken gemeente Haarlemmerliede en Spaarnwoude

Haarlemmerliede en Spaarnwoude hoort bij de gemeente Haarlemmerliede en Spaarnwoude, en ligt in de provincie Noord-Holland. Het netnummer van deze plaats is 023. Het aantal inwoners bedraagt 5578. De 4-letterpostcode van Haarlemmerliede en Spaarnwoude is 2064. Via onze postcode zoeker vind je razendsnel elke postcode. Probeer een complete zoekopdracht inclusief naam of straatnaam. Daarvoor kan je de bekende gegevens hieronder invullen.

Adres zoeken bij postcode

Verderop bekijk je praktische data die betrekking hebben op Haarlemmerliede en Spaarnwoude. Andersom/omgekeerd zoeken op basis van een postcode? Ook dat is mogelijk! Begin altijd met de 4 cijfers van de postcode (2064), aangevuld met 2 letters. Dat kan bijvoorbeeld zijn VQ of mogelijk CR. Wat hierbij kan helpen is het huisnummer + eventuele toevoeging. Op die manier vind je verrassend makkelijk de adresgegevens van een bepaalde postcode. Check: maak jouw zoekopdracht nog specifieker door een naam in te vullen. Bijv. Meijer die woont in Haarlemmerliede en Spaarnwoude. Of bedrijven als Trekpleister of een Machinist binnenvaart of Projectmanager infrastructuur.

Provincie Noord-Holland
Gemeente Haarlemmerliede en Spaarnwoude
Informatie website gemeente http://www.haarlemmerliede.nl/
Netnummer Haarlemmerliede en Spaarnwoude 023 (+3123)
Inwonertal gemeente 5578
Postcode Haarlemmerliede en Spaarnwoude (gemeente) 2064
Buurten en wijken Wijk 00
Zoeken in omliggende plaatsen postcode-Haarlem, adres-Haaren, omgeving-Haaksbergen, gemeente-Gulpen-Wittem, Grootegast en postcodes-Groningen.

Alle postcodes in Haarlemmerliede en Spaarnwoude

Zoek jij een postcode in Haarlemmerliede en Spaarnwoude? De zoekmachine komt terug met deze postcode(s): 2064. Bovendien is er sprake van meerdere buurtschappen en wijken: Wijk 00. Een postcode zoeken kan op 2 manieren:

  • De postcode vinden door een adres in te vullen.
  • Of juist omgekeerd zoeken: met alleen de postcode ontdekken welk adres daarbij hoort

Veel gehoorde vragen (FAQ)

Hieronder kan je een aantal vragen vinden met daarbij een beknopt antwoord. Onthoud: de informatie die je hier kunt bekijken is mogelijk niet up-to date. We zien regelmatig veranderingen in de postcodegids van Noord-Holland.

Wat is het netnummer van Haarlemmerliede en Spaarnwoude?
Het netnummer van Haarlemmerliede en Spaarnwoude is 023. Dit regionummer moet je gebruiken om een lokaal gesprek te kunnen voeren. Voor een buitenland gesprek pas je deze toe: 023 (+3123).

Postcode zoeken bij adres?
In de postcode gids staan de postcodes uit de gemeente Haarlemmerliede en Spaarnwoude. Het zoeken van postcode bij een adres in Haarlemmerliede en Spaarnwoude is heel simpel. Voor een correcte navigatie kun jij longitude 52.405794561355 + latitude 4.7085401498387 gebruiken.

Hoe werkt omgekeerd zoeken in Haarlemmerliede en Spaarnwoude
In en rondom Haarlemmerliede en Spaarnwoude verblijven bewoners. Zoek jij het adres of huisnummer van een bedrijf? Voer dan zoveel mogelijk gegevens in. Toevallig kan je via deze site bekijken / onderzoeken welk huisnummer in Haarlemmerliede en Spaarnwoude matched met de gegevens.

Welke buurtschappen zijn te vinden in Haarlemmerliede en Spaarnwoude?
Naast deze streek vind je veel buurtschappen en wijken. Jij kan dan denken aan plekken zoals Wijk 00.
Alle plaatsen in deze gemeente