Postcode zoeken gemeente Gulpen-Wittem

Gulpen-Wittem hoort bij de gemeente Gulpen-Wittem, provincie Limburg. De telefoonnummers beginnen hier met 043. In de gehele gemeente komen we op een inwonersaantal van 14508. De eerste postcode van Gulpen-Wittem is 6270. Met onze zoekmachine vind je moeiteloos een postcode. Hoe dat werkt? Gebruik een straatnaam + huisnummer en een naam. Om te zoeken door het postcodeboek kan je de bekende gegevens hieronder invullen.

Adres zoeken bij postcode

Hieronder bekijk je bruikbare infoover de plaats Gulpen-Wittem. Andersom/omgekeerd zoeken op basis van een postcode? Ook dat kan! Vul de postcode in (6270), en vul dit aan met de bijbehorende letters. Bijvoorbeeld HK of RT. Maak de zoekopdracht concreter met het huisnummer (als die bekend is). Op die manier ontrafel je snel en eenvoudig de straatnaam en het huisnummer van een postcode. Goed om te weten: maak de zoekopdracht nog beter en vul de zoekopdracht aan met een naam. Denk maar aan bijv. van der Pol die woont in Gulpen-Wittem. Of bedrijven als Mitra of een Personal Coach of Interieurarchitect.

Provincie Limburg
Gemeente Gulpen-Wittem
Online portaal gemeente https://www.gulpen-wittem.nl/
Netnummer Gulpen-Wittem 043 (+3143)
Aantal inwoners in de gemeente 14508
Postcode Gulpen-Wittem (gemeente) 6270, 6271
Buurtschappen en wijken Gulpen, Wijlre, Eys, Wittem, Mechelen, Epen, Slenaken
Dorpen en steden in de buurt postcode-Grootegast, adres-Groningen, omgeving-Grave, gemeente-Gouda, Gorinchem en postcodes-Gooise Meren.

Alle postcodes in Gulpen-Wittem

Benieuwd naar een postcode in Gulpen-Wittem? De zoekmachine komt terug met deze postcode(s): 6270, 6271. Daarnaast zijn er verschillende wijken: Gulpen, Wijlre, Eys, Wittem, Mechelen, Epen, Slenaken. Een postcode zoeken kan op 2 manieren:

  • Een postcode bij een bekend adres zoeken.
  • Of juist precies andersom, omgekeerd zoeken: op basis van een postcode uitzoeken welk adres hierbij matcht

Belangrijke vragen (FAQ)

Hieronder check je belangrijke vragen met daarbij een beknopt antwoord. Bedenk wel: de getoonde info die je hier kunt bekijken kan achterhaald zijn. We zien regelmatig veranderingen in het postcodegebied van Limburg.

Welke netnummer is van Gulpen-Wittem?
Het netnummer van Gulpen-Wittem is 043. Dit specifieke kengetal wordt gebruikt voor de rest van het telefoonnummer. Ook voor het buitenland werkt dit: 043 (+3143).

Postcode zoeken bij adres?
Er bevinden zich een aanzienlijk aantal postcodes in de gemeente Gulpen-Wittem. Het zoeken van postcode bij een adres in Gulpen-Wittem is eenvoudig. M.b.t. het navigatiesysteem (GPS) moet jij longitude 50.803132876471 + latitude 5.8805713788417 aanwenden.

Hoe werkt omgekeerd zoeken in Gulpen-Wittem
In de regio Gulpen-Wittem verblijven mensen. Zoek jij het adres of huisnummer van een bedrijf? Voer dan zoveel mogelijk gegevens in. Wellicht kan jij aan de hand van onze service ontdekken welk huisnummer uit Gulpen-Wittem past bij de door jou verstrekte details.

Welke wijken vind je in Gulpen-Wittem?
Om en nabij dit rayon zijn veel buurten en wijken te vinden. Je kunt denken aan o.a. Gulpen, Wijlre, Eys, Wittem, Mechelen, Epen, Slenaken.
Alle plaatsen in deze gemeente