Postcode zoeken gemeente Grave

Grave is een plaats in de gemeente Grave, gelegen in Noord-Brabant. Het voorste deel van de tel. nummers (netnummer) is 0486. Wat we weten is het aantal inwoners van de gemeente, dat is 12643. De actuele postcode van Grave is 5360. Via onze postcode zoeker vind je razendsnel de postcode in kwestie. Probeer een complete zoekopdracht inclusief familienaam of huisnummer. Om te zoeken door het postcodeboek kan je de bekende gegevens hieronder invullen.

Adres zoeken op postcode

Onderstaand tref je handige infodie te maken hebben met Grave. Wil jij het adres weten wat bij een postcode hoort? Daarvoor kan je de zoekmachine ook gebruiken. Open de query met de postcode-cijfers (5360), en vul dit aan met de bijbehorende letters. Bijvoorbeeld SC of mogelijk EI. Gebruik bij voorkeur ook het huisnummer + eventuele toevoeging. Zo tref je gemakkelijk de adresgegevens van een bepaalde postcode. Check: maak jouw zoekopdracht nog specifieker en zoek ook op achternaam. Bijvoorbeeld Hoekstra afkomstig uit de gemeente Grave. Of check het adres van Kruidvat of een Deskundige duiker of Privé detective.

Provincie Noord-Brabant
Gemeente Grave
Informatie website gemeente http://www.grave.nl/
Netnummer Grave 0486 (+31486)
Inwonersaantal van gemeente 12643
Postcode Grave (gemeente) 5360, 5361
Belangrijke wijken Grave, Escharen, Velp, Gassel
Plaatsen in de buurt postcode-Gouda, adres-Gorinchem, omgeving-Gooise Meren, gemeente-Goirle, Goes en postcodes-Goeree-Overflakkee.

Alle postcodes in Grave

Benieuwd naar een postcode in Grave? We onderscheiden hier de volgende postcode(s): 5360, 5361. Voorts is er sprake van meerdere buurtschappen en wijken: Grave, Escharen, Velp, Gassel. Het zoeken van een postcode gaat als volgt:

  • Een postcode bij een bekend adres zoeken.
  • Of juist precies andersom, omgekeerd zoeken: met alleen de postcode de wijk of straat achterhalen

Veel gehoorde vragen (FAQ)

Hieronder check je belangrijke vragen die beantwoord worden door onze specialisten. Goed om te weten: de gegevens op deze pagina is mogelijk niet 100% actueel. Zo nu en dan wordt er iets aangepast qua het postcodeboek van Noord-Brabant.

Hoe werkt het netnummer van Grave?
Het netnummer van Grave is 0486. Dit regionummer moet jij invoeren om een lokaal gesprek te kunnen voeren. Voor een buitenland gesprek pas je deze toe: 0486 (+31486).

Postcode zoeken bij adres?
Er zijn veel postcodes in de gemeente Grave. Het zoeken van postcode bij een adres in Grave kan moeiteloos. Wanneer je de navigatie instelt kun jij longitude 51.758357021697 en latitude 5.7264054841172 invoeren.

Kun jij omgekeerd zoeken in Grave
In de omgeving van Grave gegeven zich inwoners. Wil jij ook het huisnummer en andere adresgegevens achterhalen? Start dan met de informatie die je weet (naam, postcode). Mogelijk kan jij aan de hand van onze service achterhalen welk huisnummer in Grave matched met de gegevens.

Welke wijken vind je in Grave?
Dichtbij dit rayon zijn veel buurten en wijken te vinden. Denk onder andere aan Grave, Escharen, Velp, Gassel.
Alle plaatsen in deze gemeente