Postcode zoeken gemeente Goeree-Overflakkee

Goeree-Overflakkee hoort bij de gemeente Goeree-Overflakkee, provincie Zuid-Holland. Het voorste deel van de tel. nummers (netnummer) is 0187. Het aantal inwoners van de gemeente wordt geschat op 48321. De hoofd-postcode van Goeree-Overflakkee is 3240. Via onze postcode zoeker ontdek je eenvoudig de gewenste postcode. Je kunt zoeken op een voornaam, achternaam, straatnaam en nummer. Om te zoeken maak je gebruik van de onderstaande zoekmachine.

Adres zoeken op postcode

Onderstaand tref je handige info die gerelateerd zijn aan Goeree-Overflakkee. Wil je omgekeerd zoeken met een postcode? Dit is ook te realiseren. Open de query met de postcode-cijfers (3240), en voeg hieraan toe de 2 letters. Denk aan LY of DD. Wat hierbij kan helpen is het huisnummer. Op deze wijze ontrafel je snel en eenvoudig een adres bij een postcode. Handig: maak je zoekopdracht nog specifieker en vul (indien bekend) een naam in. Denk maar aan bijv. van Dam woonachtig in Goeree-Overflakkee. Of check het adres van Expert of een Tandarts of Mentor.

Provincie Zuid-Holland
Gemeente Goeree-Overflakkee
Informatie website gemeente http://www.goeree-overflakkee.nl/
Netnummer Goeree-Overflakkee 0187 (+31187)
Inwonersaantal van gemeente 48321
Postcode Goeree-Overflakkee (gemeente) 3240, 3241
Wijken & buurten Goedereede, Ouddorp, Stellendam, Middelharnis, Ooltgensplaat, Den Bommel, Oude-Tonge, Dirksland, Melissant, Herkingen, Sommelsdijk, Nieuwe-Tonge, Stad aan ’t Haringvliet, Achthuizen
Omliggende plaatsen postcode-Gilze en Rijen, adres-Giessenlanden, omgeving-Gennep, gemeente-Gemert-Bakel, Geldrop-Mierlo en postcodes-Geldermalsen.

Alle postcodes in Goeree-Overflakkee

Wat is de postcode in Goeree-Overflakkee? We onderscheiden hier de volgende postcode(s): 3240, 3241. Daarnaast zijn er verschillende wijken: Goedereede, Ouddorp, Stellendam, Middelharnis, Ooltgensplaat, Den Bommel, Oude-Tonge, Dirksland, Melissant, Herkingen, Sommelsdijk, Nieuwe-Tonge, Stad aan ’t Haringvliet, Achthuizen. Het zoeken van een postcode gaat als volgt:

  • Een postcode bij een bekend adres zoeken.
  • Andersom zoeken: met enkel een postcode bekijken welk adres erbij hoort

FAQ

Onderaan de pagina formuleren we een paar vragen inclusief een kort antwoord. Let op: de getoonde info die je hier vindt is mogelijk niet up-to date. Mogelijk zijn er wijzigingen geweest in de postcode indeling van Zuid-Holland.

Hoe werkt het netnummer van Goeree-Overflakkee?
Het netnummer van Goeree-Overflakkee is 0187. Dit regionummer moet men toepassen voor de rest van het telefoonnummer. Internationaal kan je deze gebruiken: 0187 (+31187).

Postcode zoeken bij adres?
Er zijn veel postcodes in de gemeente Goeree-Overflakkee. Het vinden van postcode bij een adres in Goeree-Overflakkee kan moeiteloos. Wanneer je de navigatie instelt kan je longitude 51.745929058849 en latitude 4.2033225134622 hanteren.

Hoe werkt omgekeerd zoeken in Goeree-Overflakkee
In de streek Goeree-Overflakkee verblijven mensen. Zoek jij naast de postcode ook het huisnummer of de straatnaam? Start dan met de informatie die je weet (naam, postcode). Eventueel kan je via deze site achterhalen of er een huisnummer in Goeree-Overflakkee naar voren komt bij je zoekopdracht.

Welke wijken vind je in Goeree-Overflakkee?
Vlakbij dit rayon zijn veel buurten en wijken te vinden. Jij kan dan denken aan plekken zoals Goedereede, Ouddorp, Stellendam, Middelharnis, Ooltgensplaat, Den Bommel, Oude-Tonge, Dirksland, Melissant, Herkingen, Sommelsdijk, Nieuwe-Tonge, Stad aan ’t Haringvliet, Achthuizen.
Alle plaatsen in deze gemeente