Postcode zoeken gemeente Gilze en Rijen

Gilze en Rijen ligt in de gemeente Gilze en Rijen, en ligt in de provincie Noord-Brabant. Het kengetal is 0161. Wat we weten is het aantal inwoners van de gemeente, dat is 26152. De actuele postcode van Gilze en Rijen is 5120. Met onze zoekmachine raadpleeg je moeiteloos een postcode. Probeer een complete zoekopdracht inclusief straatnaam + huisnummer en een naam. Om te beginnen kan je het zoekveld hieronder invullen.

Adres zoeken bij postcode

Verderop lees je bruikbare data die gerelateerd zijn aan Gilze en Rijen. Omgekeerd een adres zoeken bij postcode? Dit is ook te realiseren. Voer de postcode in (5120), aangevuld met 2 letters. Dat kan bijvoorbeeld zijn GJ of misschien AZ. Vul het aan met het huisnummer (als die bekend is). Zo ontrafel je verrassend makkelijk een adres bij een postcode. Handig: maak de zoekopdracht nog beter en vul de zoekopdracht aan met een naam. Dit kan zijn de Lange afkomstig uit de gemeente Gilze en Rijen. Of winkels als Zeeman en een Apotheker of Archivaris.

Provincie Noord-Brabant
Gemeente Gilze en Rijen
Gemeente website http://www.gilzerijen.nl/
Netnummer Gilze en Rijen 0161 (+31161)
Aantal inwoners in de gemeente 26152
Postcode Gilze en Rijen (gemeente) 5120, 5121, 5122
Populaire wijken Rijen, Gilze, Molenschot, Hulten
Dorpen en steden in de buurt postcode-Giessenlanden, adres-Gennep, omgeving-Gemert-Bakel, gemeente-Geldrop-Mierlo, Geldermalsen en postcodes-Geertruidenberg.

Alle postcodes in Gilze en Rijen

Wat is de postcode in Gilze en Rijen? De zoekmachine komt terug met deze postcode(s): 5120, 5121, 5122. Tevens verdelen we deze plaats in een aantal wijken en buurten: Rijen, Gilze, Molenschot, Hulten. Je kunt een postcode zoeken op een van onderstaande manieren:

  • Het zoeken van een postcode bij een bepaald adres (straat, huisnummer + woonplaats).
  • Omgekeerd zoeken: met enkel een postcode bekijken welk adres erbij hoort

Veelgestelde vragen

Hieronder formuleren we een paar vragen die beantwoord worden door onze specialisten. Bedenk wel: de informatie welke je raadpleegt op deze site is mogelijk niet 100% actueel. Mogelijk zijn er wijzigingen geweest in de postcodegebieden van Noord-Brabant.

Welke netnummer is van Gilze en Rijen?
Het netnummer van Gilze en Rijen is 0161. Deze telefooncode moet men toepassen om hier een telefoonnummer te bereiken. Voor een buitenland gesprek pas je deze toe: 0161 (+31161).

Postcode zoeken bij adres?
Zoek jij ook naar postcodes uit de gemeente Gilze en Rijen. Het achterhalen van postcode bij een adres in Gilze en Rijen is heel simpel. Voor een actuele GPS / locatiebepaling kan jij longitude 51.592933946692 & latitude 4.9335429668668 invoeren.

Direct omgekeerd zoeken in Gilze en Rijen
In de omgeving van Gilze en Rijen gegeven zich bewoners. Zoek jij naast de postcode ook het huisnummer of de straatnaam? Geef dan een voornaam, achternaam en postcode op. Wellicht kan je via deze site ontdekken welk huisnummer uit Gilze en Rijen hoort bij de persoon.

Welke buurtschappen zijn te vinden in Gilze en Rijen?
Vlakbij dit oord vind je veel buurtschappen en wijken. Denk onder andere aan Rijen, Gilze, Molenschot, Hulten.
Alle plaatsen in deze gemeente