Postcode zoeken gemeente Gemert-Bakel

Gemert-Bakel ligt in de gemeente Gemert-Bakel, rondom de streek Noord-Brabant. Het kengetal is 0492. De gemeente telt een inwonersaantal van circa 29647. De actuele postcode van Gemert-Bakel is 5420. Met onze zoekmachine zoek je moeiteloos elke postcode. Wees zo volledig mogelijk, denk aan een adres en/of naam. Om te zoeken kan je de bekende gegevens hieronder invullen.

Adres zoeken bij postcode

Verderop tref je handige info over de plaats Gemert-Bakel. Wil jij een adres zoeken bij postcode? Daarvoor kan je de zoekmachine ook gebruiken. Voer de postcode in (5420), aangevuld met 2 letters. Bijvoorbeeld QQ of juist DP. Vergeet niet het huisnummer + eventuele toevoeging. Via deze weg achterhaal je snel en eenvoudig een adres gebaseerd op de postcode. Nieuw: zoek nog completer en vul de zoekopdracht aan met een naam. Bijvoorbeeld van der Meer die woont in Gemert-Bakel. Of winkels als Trekpleister of een Orthoptist of Communicatie adviesbureau.

Provincie Noord-Brabant
Gemeente Gemert-Bakel
Informatie website gemeente http://www.gemert-bakel.nl/
Netnummer Gemert-Bakel 0492 (+31492)
Inwoners (gemeente) 29647
Postcode Gemert-Bakel (gemeente) 5420, 5421, 5422
Wijken & buurten Gemert, Handel, De Mortel, Elsendorp, Bakel, Milheeze, De Rips
Zoeken in omliggende plaatsen postcode-Geldrop-Mierlo, adres-Geldermalsen, omgeving-Geertruidenberg, gemeente-Ferwerderadiel, Etten-Leur en postcodes-Ermelo.

Alle postcodes in Gemert-Bakel

Zoek jij een postcode in Gemert-Bakel? De zoekmachine komt terug met deze postcode(s): 5420, 5421, 5422. Bovendien kent deze gemeente/plaats meerdere buurten en wijken: Gemert, Handel, De Mortel, Elsendorp, Bakel, Milheeze, De Rips. Een postcode zoeken is mogelijk op 2 wijzen:

  • Op straatnaam, huisnummer en woonplaats.
  • Of juist precies andersom, omgekeerd zoeken: met de postcode bekijken welk adres erbij hoort

Veel gehoorde vragen (FAQ)

Hieronder formuleren we een paar vragen die beantwoord worden door onze specialisten. Goed om te weten: de gegevens op deze pagina kan verouderd zijn. Zo nu en dan wordt er iets aangepast qua het postcodegebied van Noord-Brabant.

Wat is het netnummer van Gemert-Bakel?
Het netnummer van Gemert-Bakel is 0492. Deze telefooncode moet je gebruiken in combinatie met het telefoonnummer. Internationaal kan je deze gebruiken: 0492 (+31492).

Postcode zoeken bij adres?
In de postcode gids staan de postcodes uit de gemeente Gemert-Bakel. Het vinden van postcode bij een adres in Gemert-Bakel is makkelijk. M.b.t. het navigatiesysteem (GPS) kun je longitude 51.557312427307 + latitude 5.6725265451991 invoeren.

Kan ik omgekeerd zoeken in Gemert-Bakel
In en rondom Gemert-Bakel verblijven mensen. Zoek jij het adres of huisnummer van een bedrijf? Geef dan een voornaam, achternaam en postcode op. Soms kan onze zoekmachine in staat zijn te bekijken welk huisnummer uit Gemert-Bakel naar voren komt bij je zoekopdracht.

Welke wijken & buurten liggen in Gemert-Bakel?
Vlakbij deze omgeving vind je veel buurtschappen en wijken. Je kunt denken aan o.a. Gemert, Handel, De Mortel, Elsendorp, Bakel, Milheeze, De Rips.
Alle plaatsen in deze gemeente