Postcode zoeken Elsendorp

Elsendorp maakt onderdeel uit van de gemeente Gemert-Bakel, rondom de streek Noord-Brabant. Het netnummer van deze plaats is 0492. In de gehele gemeente komen we op een inwonersaantal van 29647. De 4-letterpostcode van Elsendorp is 5424. Via onze postcode zoeker vind je zonder problemen de gewenste postcode. Hoe dat werkt? Gebruik een familienaam of huisnummer. Daarvoor kan je de bekende gegevens hieronder invullen.

Adres zoeken bij postcode

Hierna tref je praktische data die betrekking hebben op Elsendorp. Wil jij het adres weten wat bij een postcode hoort? Ook dat is mogelijk! Vul de postcode in (5424), en voeg hieraan toe de 2 letters. Bijvoorbeeld KQ of SR. Vergeet niet het huisnr. Op die manier achterhaal je zonder moeite de adresgegevens van een bepaalde postcode. Nieuw: zoek nog specifieker en voeg ook een naam toe. Bijv. Kramer uit Gemert-Bakel. Of check het adres van Domino’s of een Tandarts of Informatieanalist.

Provincie Noord-Brabant
Gemeente Gemert-Bakel
Online portaal gemeente http://www.gemert-bakel.nl/
Netnummer Elsendorp 0492 (+31492)
Aantal inwoners in de gemeente 29647
Postcode Elsendorp (gemeente) 5424
Populaire wijken Gemert, Handel, De Mortel, Elsendorp, Bakel, Milheeze, De Rips
Dorpen en steden in de buurt postcode-handel, adres-gemert, omgeving-odiliapeel, postcode-odiliapeel, regio-volkel en maren-kessel.

Alle postcodes in Elsendorp

Benieuwd naar een postcode in Elsendorp? De database toont de volgende postcode(s): 5424. Voorts onderscheiden we een aantal wijken: Gemert, Handel, De Mortel, Elsendorp, Bakel, Milheeze, De Rips. Een postcode zoeken is mogelijk op 2 wijzen:

  • Zoeken op adres (straatnaam en nummer).
  • Of juist precies andersom, omgekeerd zoeken: met enkel een postcode het corresponderende adres ontrafelen

FAQ

Onderstaand formuleren we een paar vragen met daarbij een beknopt antwoord. Bedenk wel: de getoonde info die je hier vindt is mogelijk niet 100% actueel. Het kan zijn dat er door de jaren heen wat veranderd is in het postcodeboek van Noord-Brabant.

Is er ook een netnummer in Elsendorp?
Het netnummer van Elsendorp is 0492. Dit regionummer moet jij invoeren om hier een telefoonnummer te bereiken. Voor Europese- en/of buitenlandse gesprekken voer je in: 0492 (+31492).

Postcode zoeken bij adres?
Er bevinden zich een aanzienlijk aantal postcodes in de gemeente Gemert-Bakel. Het speuren naar postcode bij een adres in Elsendorp is heel simpel. Wanneer je de navigatie instelt moet jij longitude 51.580829642076 & latitude 5.7775800381158 toepassen.

Snel omgekeerd zoeken in Elsendorp
In de buurt van Gemert-Bakel wonen bewoners. Wil jij ook het huisnummer en andere adresgegevens achterhalen? Geef dan een voornaam, achternaam en postcode op. Wellicht kan onze zoekmachine er achter komen of er een huisnummer in Elsendorp naar voren komt bij je zoekopdracht.

Welke buurten vind jij in Elsendorp?
Naast deze omgeving treft men vele wijk- en buurtschappen. Je kunt denken aan o.a. Gemert, Handel, De Mortel, Elsendorp, Bakel, Milheeze, De Rips.