Postcode zoeken Gemert

Gemert maakt onderdeel uit van de gemeente Gemert-Bakel, en ligt in de provincie Noord-Brabant. Het voorste deel van de tel. nummers (netnummer) is 0492. Het aantal inwoners van de gemeente wordt geschat op 29647. De hoofd-postcode van Gemert is 5420. Aan de hand van de postcodetool ontdek je moeiteloos de postcode in kwestie. Wees zo volledig mogelijk, denk aan een naam of straatnaam. Om te zoeken maak je gebruik van de onderstaande zoekmachine.

Adres zoeken op postcode

Op deze pagina tref je praktische info die betrekking hebben op Gemert. Andersom/omgekeerd zoeken op basis van een postcode? Dit is ook te realiseren. Start met de postcode (5420), en maak dit af met de corresponderende letters. Voorbeelden zijn ZZ of HF. Wat hierbij kan helpen is het huisnr. Zodoende ontrafel je gemakkelijk de adresgegevens van een bepaalde postcode. Check: maak de zoekopdracht nog specifieker en vul (indien bekend) een naam in. Bijvoorbeeld de Koning woonachtig in Gemert-Bakel. Of check het adres van Hoogvliet en een Marketing manager of Clinical research consultant.

Provincie Noord-Brabant
Gemeente Gemert-Bakel
Website van de gemeente http://www.gemert-bakel.nl/
Netnummer Gemert 0492 (+31492)
Inwonersaantal van gemeente 29647
Postcode Gemert (gemeente) 5420, 5421, 5422
Wijken & buurten Gemert, Handel, De Mortel, Elsendorp, Bakel, Milheeze, De Rips
Dorpen en steden in de buurt postcode-odiliapeel, adres-volkel, omgeving-maren-kessel, postcode-maren-kessel, regio-lith en lithoijen.

Alle postcodes in Gemert

Wil jij weten wat de postcode is van Gemert? De plaats kent de volgende postcode(s): 5420, 5421, 5422. Voorts zijn er verschillende wijken: Gemert, Handel, De Mortel, Elsendorp, Bakel, Milheeze, De Rips. Het zoeken van een postcode gaat als volgt:

  • Het zoeken van een postcode bij een bepaald adres (straat, huisnummer + woonplaats).
  • Omgekeerd zoeken: met enkel een postcode de wijk of straat achterhalen

Belangrijke vragen (FAQ)

Hierna komen we met een paar vragen van bezoekers die beantwoord worden door onze specialisten. Onthoud: de info op deze pagina is mogelijk niet 100% actueel. We zien regelmatig veranderingen in de postcodegids van Noord-Brabant.

Welke netnummer is van Gemert?
Het netnummer van Gemert is 0492. Dit specifieke kengetal moet je gebruiken om een lokaal gesprek te kunnen voeren. Ook voor het buitenland werkt dit: 0492 (+31492).

Postcode zoeken bij adres?
Je treft diverse postcodes in de gemeente Gemert-Bakel. Het speuren naar postcode bij een adres in Gemert is eenvoudig. Voor een correcte navigatie moet jij longitude 51.557312427307 (en) latitude 5.6725265451991 toepassen.

Kun jij omgekeerd zoeken in Gemert
In de streek Gemert-Bakel verblijven inwoners. Zoek je bijvoorbeeld een huisnummer van iemand? Voer dan zoveel mogelijk gegevens in. Toevallig kan onze zoekmachine ontdekken welk huisnummer uit Gemert past bij deze inwoner.

Welke buurt of wijk ligt in Gemert?
Naast deze regio begeef jij je in meerdere wijken of buurten. Dit zijn bijvoorbeeld Gemert, Handel, De Mortel, Elsendorp, Bakel, Milheeze, De Rips.