Postcode zoeken Handel

Handel is een plaats in de gemeente Gemert-Bakel, en de provincie Noord-Brabant. De telefoonnummers beginnen hier met 0492. Het aantal inwoners bedraagt 29647. De 4-letterpostcode van Handel is 5423. Op zoekpostcodes.nl vind je razendsnel de gewenste postcode. Probeer een complete zoekopdracht inclusief familienaam of huisnummer. Daarvoor kan je het zoekveld hieronder invullen.

Adres zoeken bij postcode

Onderstaand vind je handige data die gerelateerd zijn aan Handel. Omgekeerd een adres zoeken bij postcode? Daarvoor kan je de zoekmachine ook gebruiken. Begin altijd met de 4 cijfers van de postcode (5423), en completeer dit met de letters. Voorbeelden zijn SG of juist NY. Gebruik bij voorkeur ook het huisnr. Zodoende vind je snel en eenvoudig een adres gebaseerd op de postcode. Check: maak je zoekopdracht nog krachtiger en voeg ook een naam toe. Denk maar aan bijv. van den Velden afkomstig uit de gemeente Gemert-Bakel. Of winkels als Primera en een Oefentherapeut Mensendieck of Media adviesbureau.

Provincie Noord-Brabant
Gemeente Gemert-Bakel
Website van de gemeente http://www.gemert-bakel.nl/
Netnummer Handel 0492 (+31492)
Inwonersaantal van gemeente 29647
Postcode Handel (gemeente) 5423
Buurten en wijken Gemert, Handel, De Mortel, Elsendorp, Bakel, Milheeze, De Rips
Omliggende plaatsen postcode-gemert, adres-odiliapeel, omgeving-volkel, postcode-volkel, regio-maren-kessel en lith.

Alle postcodes in Handel

Benieuwd naar een postcode in Handel? We onderscheiden hier de volgende postcode(s): 5423. Daarnaast onderscheiden we een aantal wijken: Gemert, Handel, De Mortel, Elsendorp, Bakel, Milheeze, De Rips. Een postcode zoeken kan op 2 manieren:

  • Op straatnaam, huisnummer en woonplaats.
  • Andersom zoeken: op basis van een postcode ontdekken welk adres daarbij hoort

Belangrijke vragen (FAQ)

Hieronder kan je een aantal vragen vinden inclusief een kort antwoord. Bedenk wel: de informatie welke je raadpleegt op deze site kan achterhaald zijn. Zo nu en dan wordt er iets aangepast qua de postcodegebieden van Noord-Brabant.

Is er ook een netnummer in Handel?
Het netnummer van Handel is 0492. Deze nummercombinatie moet je gebruiken voor de rest van het telefoonnummer. Voor internationale gesprekken gebruik je: 0492 (+31492).

Postcode zoeken bij adres?
Je treft diverse postcodes in de gemeente Gemert-Bakel. Het checken van postcode bij een adres in Handel kan moeiteloos. Voor een correcte navigatie kan je longitude 51.582474167795 plus latitude 5.7057852041763 hanteren.

Snel omgekeerd zoeken in Handel
In de regio Gemert-Bakel verblijven mensen. Zoek jij naast de postcode ook het huisnummer of de straatnaam? Start dan met de informatie die je weet (naam, postcode). Eventueel kan onze zoekmachine in staat zijn te bekijken of er een huisnummer in Handel naar voren komt bij je zoekopdracht.

Welke buurtschappen zijn te vinden in Handel?
Naast dit oord liggen diverse wijken en buurten. Denk onder andere aan Gemert, Handel, De Mortel, Elsendorp, Bakel, Milheeze, De Rips.