Postcode zoeken Bakel

Bakel ligt in de gemeente Gemert-Bakel, gelegen in Noord-Brabant. Het voorste deel van de tel. nummers (netnummer) is 0492. Het aantal inwoners bedraagt 29647. De hoofd-postcode van Bakel is 5760. Op zoekpostcodes.nl achterhaal je razendsnel de gewenste postcode. Begin met een straatnaam + huisnummer en een naam. Om te zoeken kan je de bekende gegevens hieronder invullen.

Adres zoeken op postcode

Hieronder tref je handige gegevens over Bakel. Wil jij een adres zoeken bij postcode? Dit kan met de zoektool. Start met de postcode (5760), en voeg hieraan toe de 2 letters. Bijvoorbeeld WN of juist QI. Vul het aan met het huisnummer (als die bekend is). Op deze wijze achterhaal je snel en eenvoudig de straatnaam en het huisnummer van een postcode. Goed om te weten: maak jouw zoekopdracht meer concreet en zoek ook op achternaam. Bijv. de Wit uit Gemert-Bakel. Of check het adres van McDonald’s en een Schoonheidsspecialiste of Ingenieur op het gebied van bouwfysica.

Provincie Noord-Brabant
Gemeente Gemert-Bakel
Website van de gemeente http://www.gemert-bakel.nl/
Netnummer Bakel 0492 (+31492)
Inwoners (gemeente) 29647
Postcode Bakel (gemeente) 5760, 5761
Buurtschappen en wijken Gemert, Handel, De Mortel, Elsendorp, Bakel, Milheeze, De Rips
Zoeken in omliggende plaatsen postcode-helenaveen, adres-neerkant, omgeving-vlierden, postcode-vlierden, regio-liessel en beek-en-donk.

Alle postcodes in Bakel

Wil jij weten wat de postcode is van Bakel? De plaats kent de volgende postcode(s): 5760, 5761. Voorts kent deze gemeente/plaats meerdere buurten en wijken: Gemert, Handel, De Mortel, Elsendorp, Bakel, Milheeze, De Rips. Het zoeken van een postcode gaat als volgt:

  • De postcode vinden door een adres in te vullen.
  • Omgekeerd zoeken: met de postcode het corresponderende adres ontrafelen

Belangrijke vragen (FAQ)

Hierna check je belangrijke vragen met een kort en bondig antwoord. Bedenk wel: de info op deze pagina is mogelijk niet 100% actueel. We zien regelmatig veranderingen in de postcode indeling van Noord-Brabant.

Welke netnummer is van Bakel?
Het netnummer van Bakel is 0492. Dit specifieke kengetal wordt gebruikt in combinatie met het telefoonnummer. Voor Europese- en/of buitenlandse gesprekken voer je in: 0492 (+31492).

Postcode zoeken bij adres?
Je treft diverse postcodes in de gemeente Gemert-Bakel. Het zoeken van postcode bij een adres in Bakel is heel simpel. Voor een actuele GPS / locatiebepaling moet jij longitude 51.50819543946 en latitude 5.714226579563 gebruiken.

Kan ik omgekeerd zoeken in Bakel
In de buurt van Gemert-Bakel gegeven zich bewoners. Wil jij het huisnummer van iemand weten? Start dan met de informatie die je weet (naam, postcode). Soms kan onze tool er achter komen welk huisnummer in Bakel hoort bij de persoon.

Welke wijken vind je in Bakel?
Naast deze regio liggen diverse wijken en buurten. Jij kan dan denken aan plekken zoals Gemert, Handel, De Mortel, Elsendorp, Bakel, Milheeze, De Rips.