Postcode zoeken De Rips

De Rips is een plaats in de gemeente Gemert-Bakel, provincie Noord-Brabant. Het kengetal is 0493. Het aantal inwoners bedraagt 29647. De eerste postcode van De Rips is 5764. Op zoekpostcodes.nl vind je snel en gemakkelijk iedere postcode. Probeer een complete zoekopdracht inclusief familienaam of huisnummer. Om te beginnen gebruik je onze handige zoekmachine.

Adres zoeken op postcode

Op deze pagina bekijk je handige gegevens die te maken hebben met De Rips. Wil jij het adres weten wat bij een postcode hoort? Dit kan met de zoektool. Begin altijd met de 4 cijfers van de postcode (5764), en maak dit af met de corresponderende letters. Dat kan bijvoorbeeld zijn QF of misschien ED. Wat hierbij kan helpen is het straatnummer. Via deze weg tref je zonder moeite de adresgegevens van een bepaalde postcode. Tip: maak de zoekopdracht nog krachtiger en vul (indien bekend) een naam in. Dit kan zijn Mulder uit Gemert-Bakel. Of bedrijven als Vomar en een Schoonheidsspecialiste of Deurwaarder.

Provincie Noord-Brabant
Gemeente Gemert-Bakel
Website Gemeente http://www.gemert-bakel.nl/
Netnummer De Rips 0493 (+31493)
Inwoners (gemeente) 29647
Postcode De Rips (gemeente) 5764
Buurten en wijken Gemert, Handel, De Mortel, Elsendorp, Bakel, Milheeze, De Rips
Dorpen en steden in de buurt postcode-milheeze, adres-bakel, omgeving-helenaveen, postcode-helenaveen, regio-neerkant en vlierden.

Alle postcodes in De Rips

Wil jij weten wat de postcode is van De Rips? We onderscheiden hier de volgende postcode(s): 5764. In aanvulling daarop kent deze gemeente/plaats meerdere buurten en wijken: Gemert, Handel, De Mortel, Elsendorp, Bakel, Milheeze, De Rips. Een postcode zoeken kan op 2 manieren:

  • De postcode vinden door een adres in te vullen.
  • Omgekeerd zoeken: met alleen de postcode bekijken welk adres erbij hoort

Veel gehoorde vragen (FAQ)

Onderstaand tref je een aantal vragen met een kort en bondig antwoord. Bedenk wel: de gegevens die je hier kunt bekijken kan achterhaald zijn. Mogelijk zijn er wijzigingen geweest in de postcodegids van Noord-Brabant.

Welke netnummer hoort bij De Rips?
Het netnummer van De Rips is 0493. Deze nummercombinatie moet je gebruiken voor de rest van het telefoonnummer. Voor een buitenland gesprek pas je deze toe: 0493 (+31493).

Postcode zoeken bij adres?
Er bevinden zich een aanzienlijk aantal postcodes in de gemeente Gemert-Bakel. Het achterhalen van postcode bij een adres in De Rips is makkelijk. Wanneer je de navigatie instelt kun jij longitude 51.552476656653 plus latitude 5.8207457540554 gebruiken.

Kun jij omgekeerd zoeken in De Rips
In de regio Gemert-Bakel verblijven mensen. Zoek je bijvoorbeeld een huisnummer van iemand? Geef dan een voornaam, achternaam en postcode op. Wellicht kan je via deze site bekijken / onderzoeken welk huisnummer uit De Rips hoort bij de persoon.

Welke buurten vind jij in De Rips?
Om en nabij deze streek begeef jij je in meerdere wijken of buurten. Jij kan dan denken aan plekken zoals Gemert, Handel, De Mortel, Elsendorp, Bakel, Milheeze, De Rips.