Postcode zoeken gemeente Etten-Leur

Etten-Leur maakt onderdeel uit van de gemeente Etten-Leur, en ligt in de provincie Noord-Brabant. Het kengetal is 076. Wat we weten is het aantal inwoners van de gemeente, dat is 42832. De hoofd-postcode van Etten-Leur is 4870. Op deze pagina zoek je snel en gemakkelijk de gewenste postcode. Begin met een adres en/of naam. Om te zoeken door het postcodeboek kan je de bekende gegevens hieronder invullen.

Adres zoeken bij postcode

Hieronder tref je handige data die betrekking hebben op Etten-Leur. Wil jij een adres zoeken bij postcode? Dit is ook te realiseren. Begin altijd met de 4 cijfers van de postcode (4870), aangevuld met 2 letters. Dat kan bijvoorbeeld zijn JJ of juist UI. Vul het aan met het huisnummer + eventuele toevoeging. Zo tref je simpel en vlug de adresgegevens van een bepaalde postcode. Handig: maak je zoekopdracht nog krachtiger en voeg ook een naam toe. Bijv. Evers afkomstig uit de gemeente Etten-Leur. Op zoek een van Haren en een Arts of Verzuimadviseur.

Provincie Noord-Brabant
Gemeente Etten-Leur
Website van de gemeente http://www.etten-leur.nl/
Netnummer Etten-Leur 076 (+3176)
Aantal inwoners (gemeente) 42832
Postcode Etten-Leur (gemeente) 4870, 4871, 4872, 4873, 4874, 4875, 4876, 4877, 4878, 4879
Buurten en wijken Etten-Leur Midden woongebied, Etten-Leur Midden, Bedrijventerrein Vosdonk, Etten-Leur landelijk gebied, Etten-Leur Noord woongebied, Etten-Leur Noord bedrijventerrein, Etten-Leur Noord verspreide huizen, Etten-Leur Zuid woongebied, Etten-Leur Zuid bedrijventerrein, Etten-Leur Zuid bedrijventerrein Trivium, Etten-Leur Zuid verspreide huizen
Nabij gelegen plaatsen postcode-Ermelo, adres-Epe, omgeving-Enschede, gemeente-Enkhuizen, Emmen en postcodes-Elburg.

Alle postcodes in Etten-Leur

Wil jij weten wat de postcode is van Etten-Leur? De database toont de volgende postcode(s): 4870, 4871, 4872, 4873, 4874, 4875, 4876, 4877, 4878, 4879. Tevens zijn er verschillende wijken: Etten-Leur Midden woongebied, Etten-Leur Midden, Bedrijventerrein Vosdonk, Etten-Leur landelijk gebied, Etten-Leur Noord woongebied, Etten-Leur Noord bedrijventerrein, Etten-Leur Noord verspreide huizen, Etten-Leur Zuid woongebied, Etten-Leur Zuid bedrijventerrein, Etten-Leur Zuid bedrijventerrein Trivium, Etten-Leur Zuid verspreide huizen. Een postcode zoeken kan op 2 manieren:

  • Zoeken op adres (straatnaam en nummer).
  • Omgekeerd zoeken: met alleen de postcode de wijk of straat achterhalen

Veelgestelde vragen

Onderstaand tref je een aantal vragen inclusief een kort antwoord. Vergeet niet: de getoonde info die je kunt vinden op zoekpostcodes.nl kan incorrect zijn. Het kan zijn dat er door de jaren heen wat veranderd is in de postcode indeling van Noord-Brabant.

Is er ook een netnummer in Etten-Leur?
Het netnummer van Etten-Leur is 076. Deze nummercombinatie moet je gebruiken om hier een telefoonnummer te bereiken. Ook voor het buitenland werkt dit: 076 (+3176).

Postcode zoeken bij adres?
Je treft diverse postcodes in de gemeente Etten-Leur. Het checken van postcode bij een adres in Etten-Leur is eenvoudig. Voor navigeren of huidige GPS locaties kan jij longitude 51.581235097606 + latitude 4.6412212684785 toepassen.

Hoe werkt omgekeerd zoeken in Etten-Leur
In de omgeving van Etten-Leur verblijven bewoners. Zoek jij naast de postcode ook het huisnummer of de straatnaam? Voer dan zoveel mogelijk gegevens in. Wellicht kan jij aan de hand van onze service bekijken / onderzoeken welk huisnummer uit Etten-Leur past bij de door jou verstrekte details.

Welke wijken vind je in Etten-Leur?
In en rondom deze streek treft men vele wijk- en buurtschappen. Voorbeelden hiervan zijn Etten-Leur Midden woongebied, Etten-Leur Midden, Bedrijventerrein Vosdonk, Etten-Leur landelijk gebied, Etten-Leur Noord woongebied, Etten-Leur Noord bedrijventerrein, Etten-Leur Noord verspreide huizen, Etten-Leur Zuid woongebied, Etten-Leur Zuid bedrijventerrein, Etten-Leur Zuid bedrijventerrein Trivium, Etten-Leur Zuid verspreide huizen.