Postcode zoeken gemeente Geertruidenberg

Geertruidenberg maakt onderdeel uit van de gemeente Geertruidenberg, rondom de streek Noord-Brabant. De telefoonnummers beginnen hier met 0162. Het aantal inwoners van de gemeente wordt geschat op 21630. De eerste postcode van Geertruidenberg is 4930. Via onze postcode zoeker zoek je snel en gemakkelijk de postcode in kwestie. Begin met een voornaam, achternaam, straatnaam en nummer. Daarvoor kan je het zoekveld hieronder invullen.

Adres zoeken op postcode

Hieronder lees je belangrijke infodie te maken hebben met Geertruidenberg. Wil je omgekeerd zoeken met een postcode? Dit is ook te realiseren. Voer de postcode in (4930), en maak dit af met de corresponderende letters. Je kunt denken aan XC of misschien GN. Vul het aan met het huisnummer. Zodoende detecteer je simpel en vlug een adres gebaseerd op de postcode. Nieuw: maar een zoekopdracht nog beter en vul (indien bekend) een naam in. Denk aan Peters uit Geertruidenberg. Of winkels als The Read Shop en een Verpleegkundige of Computer Software Installateur.

Provincie Noord-Brabant
Gemeente Geertruidenberg
Informatie website gemeente http://www.geertruidenberg.nl/
Netnummer Geertruidenberg 0162 (+31162)
Inwonersaantal van gemeente 21630
Postcode Geertruidenberg (gemeente) 4930, 4931
Wijken & buurten Raamsdonksveer, Raamsdonk, Geertruidenberg
Dorpen en steden in de buurt postcode-Ferwerderadiel, adres-Etten-Leur, omgeving-Ermelo, gemeente-Epe, Enschede en postcodes-Enkhuizen.

Alle postcodes in Geertruidenberg

Benieuwd naar een postcode in Geertruidenberg? De plaats kent de volgende postcode(s): 4930, 4931. Voorts onderscheiden we een aantal wijken: Raamsdonksveer, Raamsdonk, Geertruidenberg. Een postcode zoeken is mogelijk op 2 wijzen:

  • Het zoeken van een postcode bij een bepaald adres (straat, huisnummer + woonplaats).
  • Of jusit omgekeerd zoeken: met alleen de postcode bekijken welk adres erbij hoort

Veelgestelde vragen

Hierna tref je een aantal vragen waarop onze specialisten een antwoorden hebben gegeven. Bedenk wel: de informatie welke je raadpleegt op deze site is mogelijk niet up-to date. Maandelijks vinden wijzigingen plaats in de postcodegids van Noord-Brabant.

Is er ook een netnummer in Geertruidenberg?
Het netnummer van Geertruidenberg is 0162. Dit regionummer moet jij invoeren bij het bellen naar een telefoonnummer. Voor een buitenland gesprek pas je deze toe: 0162 (+31162).

Postcode zoeken bij adres?
Er zijn veel postcodes in de gemeente Geertruidenberg. Het zoeken van postcode bij een adres in Geertruidenberg is heel simpel. M.b.t. het navigatiesysteem (GPS) kan je longitude 51.696257144704 en latitude 4.8483605527154 toepassen.

Hoe werkt omgekeerd zoeken in Geertruidenberg
In de omgeving van Geertruidenberg wonen bewoners. Wil jij ook het huisnummer en andere adresgegevens achterhalen? Geef dan een voornaam, achternaam en postcode op. Ook kan onze tool bekijken / onderzoeken of er een huisnummer in Geertruidenberg matched met de gegevens.

Welke wijken vind je in Geertruidenberg?
Naast deze regio vind je veel buurtschappen en wijken. Dit zijn bijvoorbeeld Raamsdonksveer, Raamsdonk, Geertruidenberg.
Alle plaatsen in deze gemeente