Postcode zoeken gemeente Ferwerderadiel

Ferwerderadiel is een plaats in de gemeente Ferwerderadiel, en ligt in de provincie Friesland. Om te bellen gebruik je het netnummer 0519. Wat we weten is het aantal inwoners van de gemeente, dat is 8701. De 4-letterpostcode van Ferwerderadiel is 9111. Met onze zoekmachine ontdek je zonder problemen de postcode in kwestie. Hoe dat werkt? Gebruik een naam of straatnaam. Om te beginnen maak je gebruik van de onderstaande zoekmachine.

Adres zoeken op postcode

Hieronder bekijk je praktische info over de plaats Ferwerderadiel. Wil je omgekeerd zoeken met een postcode? Ook dat is mogelijk! Begin altijd met de 4 cijfers van de postcode (9111), en completeer dit met de letters. Denk aan SW of misschien WZ. Gebruik bij voorkeur ook het huisnummer + eventuele toevoeging. Zodoende tref je simpel en vlug de straatnaam en het huisnummer van een postcode. Nieuw: maak jouw zoekopdracht nog specifieker en voeg ook een naam toe. Denk aan Visser woonachtig in Ferwerderadiel. Op zoek een McDonald’s en een Evenementenbeveiliger of Direct Marketingadviesbureau.

Provincie Friesland
Gemeente Ferwerderadiel
Website Gemeente https://www.ferwerderadiel.nl/
Netnummer Ferwerderadiel 0519 (+31519)
Aantal inwoners in de gemeente 8701
Postcode Ferwerderadiel (gemeente) 9111, 9112
Wijken & buurten Bouwstreek, Zuidwest, Wijk 02
Plaatsen in de buurt postcode-Etten-Leur, adres-Ermelo, omgeving-Epe, gemeente-Enschede, Enkhuizen en postcodes-Emmen.

Alle postcodes in Ferwerderadiel

Wat is de postcode in Ferwerderadiel? De plaats kent de volgende postcode(s): 9111, 9112. Daarnaast zijn er verschillende wijken: Bouwstreek, Zuidwest, Wijk 02. Een postcode zoeken kan op 2 manieren:

  • De postcode vinden door een adres in te vullen.
  • Andersom zoeken: met alleen de postcode uitzoeken welk adres hierbij matcht

FAQ

Hierna formuleren we een paar vragen met een kort en bondig antwoord. Goed om te weten: de gegevens die je hier kunt bekijken kan achterhaald zijn. Het kan zijn dat er door de jaren heen wat veranderd is in de postcodegids van Friesland.

Welke netnummer is van Ferwerderadiel?
Het netnummer van Ferwerderadiel is 0519. Dit specifieke kengetal moet je gebruiken in combinatie met het telefoonnummer. Voor internationale gesprekken gebruik je: 0519 (+31519).

Postcode zoeken bij adres?
Zoek jij ook naar postcodes uit de gemeente Ferwerderadiel. Het vinden van postcode bij een adres in Ferwerderadiel is makkelijk. Voor navigeren of huidige GPS locaties moet jij longitude 53.291240825546 (en) latitude 5.878676904025 aanwenden.

Snel omgekeerd zoeken in Ferwerderadiel
In de omgeving van Ferwerderadiel verblijven inwoners. Zoek je bijvoorbeeld een huisnummer van iemand? Geef dan een voornaam, achternaam en postcode op. Ook kan onze zoekmachine achterhalen welk huisnummer uit Ferwerderadiel past bij deze inwoner.

Welke buurt of wijk ligt in Ferwerderadiel?
Vlakbij dit oord liggen diverse wijken en buurten. Denk onder andere aan Bouwstreek, Zuidwest, Wijk 02.




Alle plaatsen in deze gemeente