Postcode zoeken gemeente Giessenlanden

Giessenlanden hoort bij de gemeente Giessenlanden, provincie Zuid-Holland. Het netnummer van deze plaats is 0184. In de gehele gemeente komen we op een inwonersaantal van 14544. De 4-letterpostcode van Giessenlanden is 3380. Aan de hand van de postcodetool vind je snel en gemakkelijk de gewenste postcode. Je kunt zoeken op een straatnaam + huisnummer en een naam. Om te zoeken kan je het zoekveld hieronder invullen.

Adres zoeken bij postcode

Hieronder vind je nuttige data over Giessenlanden. Wil jij een adres zoeken bij postcode? Dit kan met de zoektool. Begin altijd met de 4 cijfers van de postcode (3380), en vul dit aan met de bijbehorende letters. Bijvoorbeeld RS of JW. Vergeet niet het huisnummer (als die bekend is). Op deze wijze achterhaal je snel en eenvoudig de adresgegevens van een bepaalde postcode. Handig: maar een zoekopdracht nog completer en vul (indien bekend) een naam in. Bijv. Willemsen afkomstig uit de gemeente Giessenlanden. Of winkels als Hubo of een Pedicure of Genealoog.

Provincie Zuid-Holland
Gemeente Giessenlanden
Online portaal gemeente http://www.giessenlanden.nl/
Netnummer Giessenlanden 0184 (+31184)
Inwoners (gemeente) 14544
Postcode Giessenlanden (gemeente) 3380, 3381, 4209
Populaire wijken Kern Giessenburg, Giessenburg-West en -Zuid, Giessenburg-Oost, Verspreide huizen Giessenburg, Arkel, Hoogblokland, Hoornaar, Noordeloos, Schelluinen
Zoeken in omliggende plaatsen postcode-Gennep, adres-Gemert-Bakel, omgeving-Geldrop-Mierlo, gemeente-Geldermalsen, Geertruidenberg en postcodes-Ferwerderadiel.

Alle postcodes in Giessenlanden

Wat is de postcode in Giessenlanden? Het systeem heeft de volgende postcode(s) gevonden: 3380, 3381, 4209. Tevens kent deze gemeente/plaats meerdere buurten en wijken: Kern Giessenburg, Giessenburg-West en -Zuid, Giessenburg-Oost, Verspreide huizen Giessenburg, Arkel, Hoogblokland, Hoornaar, Noordeloos, Schelluinen. Je kunt een postcode zoeken op een van onderstaande manieren:

  • Het zoeken van een postcode bij een bepaald adres (straat, huisnummer + woonplaats).
  • Of juist omgekeerd zoeken: met alleen de postcode het corresponderende adres ontrafelen

Veelgestelde vragen (FAQ)

Onderaan de pagina kan je een aantal vragen vinden die beantwoord worden door onze specialisten. Let op: de getoonde info welke je raadpleegt op deze site kan achterhaald zijn. Zo nu en dan wordt er iets aangepast qua de postcodegids van Zuid-Holland.

Wat is het netnummer van Giessenlanden?
Het netnummer van Giessenlanden is 0184. Deze telefooncode is noodzakelijk bij het bellen naar een telefoonnummer. Voor internationale gesprekken gebruik je: 0184 (+31184).

Postcode zoeken bij adres?
Er bevinden zich een aanzienlijk aantal postcodes in de gemeente Giessenlanden. Het achterhalen van postcode bij een adres in Giessenlanden doe je zonder moeite. Wanneer je de navigatie instelt moet je longitude 51.861105427266 plus latitude 4.8828448566344 hanteren.

Kun jij omgekeerd zoeken in Giessenlanden
In de regio Giessenlanden gegeven zich inwoners. Zoek jij naast de postcode ook het huisnummer of de straatnaam? Geef dan een voornaam, achternaam en postcode op. Toevallig kan het zoekscript bekijken / onderzoeken welk huisnummer in Giessenlanden naar voren komt bij je zoekopdracht.

Welke wijken & buurten liggen in Giessenlanden?
Naast deze streek begeef jij je in meerdere wijken of buurten. Dit zijn bijvoorbeeld Kern Giessenburg, Giessenburg-West en -Zuid, Giessenburg-Oost, Verspreide huizen Giessenburg, Arkel, Hoogblokland, Hoornaar, Noordeloos, Schelluinen.
Alle plaatsen in deze gemeente