Postcode zoeken gemeente Gennep

Gennep ligt in de gemeente Gennep, en ligt in de provincie Limburg. Om te bellen gebruik je het netnummer 0485. Het aantal inwoners bedraagt 17085. De eerste postcode van Gennep is 6590. Op zoekpostcodes.nl achterhaal je snel en gemakkelijk de gewenste postcode. Hoe dat werkt? Gebruik een voornaam, achternaam, straatnaam en nummer. Om te beginnen gebruik je de postcodezoeker hieronder.

Adres zoeken op postcode

Onderstaand lees je belangrijke gegevens die gerelateerd zijn aan Gennep. Wil je omgekeerd zoeken met een postcode? Daarvoor kan je de zoekmachine ook gebruiken. Begin altijd met de 4 cijfers van de postcode (6590), en completeer dit met de letters. Denk aan CL of misschien VP. Wat hierbij kan helpen is het huisnummer. Op deze wijze achterhaal je zonder moeite de adresgegevens van een bepaalde postcode. Tip: maak de zoekopdracht meer concreet en zoek ook op achternaam. Denk aan van Beek woonachtig in Gennep. Of vind een Expert of een Volmatroos of Stedenbouwkundige.

Provincie Limburg
Gemeente Gennep
Online portaal gemeente http://www.gennep.nl/
Netnummer Gennep 0485 (+31485)
Aantal inwoners in de gemeente 17085
Postcode Gennep (gemeente) 6590, 6591
Populaire wijken Milsbeek, Ottersum, Ven-Zelderheide, Gennep, Heijen
Omliggende plaatsen postcode-Gemert-Bakel, adres-Geldrop-Mierlo, omgeving-Geldermalsen, gemeente-Geertruidenberg, Ferwerderadiel en postcodes-Etten-Leur.

Alle postcodes in Gennep

Wat is de postcode in Gennep? We onderscheiden hier de volgende postcode(s): 6590, 6591. Tevens verdelen we deze plaats in een aantal wijken en buurten: Milsbeek, Ottersum, Ven-Zelderheide, Gennep, Heijen. Een postcode zoeken is mogelijk op 2 wijzen:

  • Het zoeken van een postcode bij een bepaald adres (straat, huisnummer + woonplaats).
  • Of jusit omgekeerd zoeken: op basis van een postcode de wijk of straat achterhalen

Veel gehoorde vragen (FAQ)

Hierna tref je een aantal vragen waarop onze specialisten een antwoorden hebben gegeven. Vergeet niet: de informatie die je hier vindt is mogelijk niet up-to date. Zo nu en dan wordt er iets aangepast qua het postcodeboek van Limburg.

Wat is het netnummer van Gennep?
Het netnummer van Gennep is 0485. Dit regionummer wordt gebruikt in combinatie met het telefoonnummer. Internationaal kan je deze gebruiken: 0485 (+31485).

Postcode zoeken bij adres?
Er zijn veel postcodes in de gemeente Gennep. Het vinden van postcode bij een adres in Gennep is heel simpel. Voor navigeren of huidige GPS locaties kun je longitude 51.701847945842 plus latitude 5.9708960860352 gebruiken.

Kun jij omgekeerd zoeken in Gennep
In de regio Gennep bestaan mensen. Zoek je bijvoorbeeld een huisnummer van iemand? Vul dan een naam en postcode in. Toevallig kan je via deze site achterhalen welk huisnummer uit Gennep past bij de door jou verstrekte details.

Welke buurtschappen zijn te vinden in Gennep?
Naast deze streek zijn veel buurten en wijken te vinden. Voorbeelden hiervan zijn Milsbeek, Ottersum, Ven-Zelderheide, Gennep, Heijen.
Alle plaatsen in deze gemeente