Postcode zoeken gemeente Grootegast

Grootegast hoort bij de gemeente Grootegast, en de provincie Groningen. Het kengetal is 0594. De gemeente telt een inwonersaantal van circa 12155. De hoofd-postcode van Grootegast is 9860. Aan de hand van de postcodetool zoek je moeiteloos een postcode. Probeer een complete zoekopdracht inclusief familienaam of huisnummer. Om te zoeken door het postcodeboek gebruik je de postcodezoeker hieronder.

Adres zoeken op postcode

Hieronder ontdek je nuttige info over de plaats Grootegast. Andersom/omgekeerd zoeken op basis van een postcode? Dit kan met de zoektool. Begin altijd met de 4 cijfers van de postcode (9860), en vul dit aan met de bijbehorende letters. Bijvoorbeeld HS of misschien UJ. Gebruik bij voorkeur ook het huisnr. Zo achterhaal je verrassend makkelijk de straatnaam en het huisnummer van een postcode. Tip: maak de zoekopdracht nog beter en voeg ook een naam toe. Bijvoorbeeld Kuipers woonachtig in Grootegast. Of vind een Action of een Geld- en waardetransporteur of Reclame adviesbureau.

Provincie Groningen
Gemeente Grootegast
Website van de gemeente http://www.grootegast.nl/
Netnummer Grootegast 0594 (+31594)
Aantal inwoners (gemeente) 12155
Postcode Grootegast (gemeente) 9860, 9861
Wijken & buurten Grootegast, Lutjegast, Opende, Oldekerk
Omliggende plaatsen postcode-Groningen, adres-Grave, omgeving-Gouda, gemeente-Gorinchem, Gooise Meren en postcodes-Goirle.

Alle postcodes in Grootegast

Benieuwd naar een postcode in Grootegast? De plaats kent de volgende postcode(s): 9860, 9861. Bovendien is er sprake van meerdere buurtschappen en wijken: Grootegast, Lutjegast, Opende, Oldekerk. Een postcode zoeken kan op 2 manieren:

  • De postcode vinden door een adres in te vullen.
  • Of juist omgekeerd zoeken: op basis van een postcode de wijk of straat achterhalen

Veelgestelde vragen

Hierna formuleren we een paar vragen inclusief een kort antwoord. Onthoud: de informatie die je hier kunt bekijken kan verouderd zijn. Zo nu en dan wordt er iets aangepast qua de postcodegids van Groningen.

Welke netnummer hoort bij Grootegast?
Het netnummer van Grootegast is 0594. Dit specifieke kengetal moet men toepassen in combinatie met het telefoonnummer. Voor internationale gesprekken gebruik je: 0594 (+31594).

Postcode zoeken bij adres?
Er zijn veel postcodes in de gemeente Grootegast. Het vinden van postcode bij een adres in Grootegast is makkelijk. Voor een correcte navigatie moet men longitude 53.197329547453 (en) latitude 6.2817836993176 aanwenden.

Snel omgekeerd zoeken in Grootegast
In de omgeving van Grootegast wonen mensen. Wil jij het huisnummer van iemand weten? Vul dan een naam en zoveel mogelijk adresgegevens in. Mogelijk kan onze tool achterhalen welk huisnummer uit Grootegast naar voren komt bij je zoekopdracht.

Welke wijken & buurten liggen in Grootegast?
In en rondom deze streek vind je veel buurtschappen en wijken. Je kunt denken aan o.a. Grootegast, Lutjegast, Opende, Oldekerk.
Alle plaatsen in deze gemeente