Postcode zoeken gemeente Haaksbergen

Haaksbergen ligt in de gemeente Haaksbergen, provincie Overijssel. Het netnummer van deze plaats is 053. In de gehele gemeente komen we op een inwonersaantal van 24332. De postcode van Haaksbergen is 7480. Op deze pagina ontdek je razendsnel de gewenste postcode. Hoe dat werkt? Gebruik een familienaam of huisnummer. Daarvoor kan je de bekende gegevens hieronder invullen.

Adres zoeken op postcode

Hieronder tref je praktische data die gerelateerd zijn aan Haaksbergen. Omgekeerd een adres zoeken bij postcode? Dit kan met de zoektool. Open de query met de postcode-cijfers (7480), en voeg hieraan toe de 2 letters. Voorbeelden zijn ST of misschien TU. Wat hierbij kan helpen is het huisnummer + eventuele toevoeging. Op deze wijze tref je gemakkelijk de straatnaam en het huisnummer van een postcode. Nieuw: zoek meer concreet en vul de zoekopdracht aan met een naam. Denk maar aan bijv. Postma uit de gemeente Haaksbergen. Of vind een Vakantieexperts of een Interieurarchitect of Evenementenorganisator.

Provincie Overijssel
Gemeente Haaksbergen
Informatie website gemeente http://www.haaksbergen.nl/
Netnummer Haaksbergen 053 (+3153)
Inwoners (gemeente) 24332
Postcode Haaksbergen (gemeente) 7480, 7481, 7482, 7483
Populaire wijken Haaksbergen (dorp), Haaksbergen (buitengebied), Sint Isidorushoeve, Buurse, Rietmolen, Hengevelde, Beckum, Haaksbergen-kern
Dorpen en steden in de buurt postcode-Gulpen-Wittem, adres-Grootegast, omgeving-Groningen, gemeente-Grave, Gouda en postcodes-Gorinchem.

Alle postcodes in Haaksbergen

Benieuwd naar een postcode in Haaksbergen? We onderscheiden hier de volgende postcode(s): 7480, 7481, 7482, 7483. Daarnaast zijn er verschillende wijken: Haaksbergen (dorp), Haaksbergen (buitengebied), Sint Isidorushoeve, Buurse, Rietmolen, Hengevelde, Beckum, Haaksbergen-kern. Het zoeken van een postcode gaat als volgt:

  • Op straatnaam, huisnummer en woonplaats.
  • Of juist precies andersom, omgekeerd zoeken: met alleen de postcode ontdekken welk adres daarbij hoort

Belangrijke vragen (FAQ)

Onderstaand komen we met een paar vragen van bezoekers die beantwoord worden door onze specialisten. Goed om te weten: de informatie die je kunt vinden op zoekpostcodes.nl is mogelijk niet up-to date. Zo nu en dan wordt er iets aangepast qua de postcodegids van Overijssel.

Wat is het netnummer van Haaksbergen?
Het netnummer van Haaksbergen is 053. Deze nummercombinatie moet jij invoeren bij het bellen naar een telefoonnummer. Ook voor het buitenland werkt dit: 053 (+3153).

Postcode zoeken bij adres?
Zoek jij ook naar postcodes uit de gemeente Haaksbergen. Het vinden van postcode bij een adres in Haaksbergen is heel simpel. Wanneer je de navigatie instelt kun jij longitude 52.160735486369 & latitude 6.7278408993593 toepassen.

Kan ik omgekeerd zoeken in Haaksbergen
In de streek Haaksbergen gegeven zich mensen. Zoek je bijvoorbeeld een huisnummer van iemand? Start dan met de informatie die je weet (naam, postcode). Eventueel kan jij aan de hand van onze service er achter komen of er een huisnummer in Haaksbergen naar voren komt bij je zoekopdracht.

Welke buurt of wijk ligt in Haaksbergen?
In en rondom dit rayon zijn veel buurten en wijken te vinden. Dit zijn bijvoorbeeld Haaksbergen (dorp), Haaksbergen (buitengebied), Sint Isidorushoeve, Buurse, Rietmolen, Hengevelde, Beckum, Haaksbergen-kern.