Postcode zoeken gemeente Halderberge

Halderberge ligt in de gemeente Halderberge, en ligt in de provincie Noord-Brabant. De telefoonnummers beginnen hier met 0165. In de gehele gemeente komen we op een inwonersaantal van 29531. De eerste postcode van Halderberge is 4730. Aan de hand van de postcodetool ontdek je eenvoudig elke postcode. Hoe dat werkt? Gebruik een straatnaam + huisnummer en een naam. Om te zoeken door het postcodeboek gebruik je onze handige zoekmachine.

Adres zoeken bij postcode

Onderstaand bekijk je nuttige infodie betrekking hebben op Halderberge. Wil je omgekeerd zoeken met een postcode? Ook dat kan! Vul de postcode in (4730), aangevuld met 2 letters. Voorbeelden zijn YP of juist MK. Vul het aan met het straatnummer. Zo vind je gemakkelijk een adres gebaseerd op de postcode. Check: maak de zoekopdracht nog specifieker en vul (indien bekend) een naam in. Bijvoorbeeld van den Broek uit de gemeente Halderberge. Op zoek een Boni of bijv. een Arbeids- en organisatiedeskundige of belastingconsulent.

Provincie Noord-Brabant
Gemeente Halderberge
Online portaal gemeente http://www.halderberge.nl/
Netnummer Halderberge 0165 (+31165)
Aantal inwoners in de gemeente 29531
Postcode Halderberge (gemeente) 4730, 4731, 4751
Buurten en wijken Oud Gastel, Stampersgat, Oudenbosch, Hoeven, Bosschenhoofd
Nabij gelegen plaatsen postcode-Haarlemmermeer, adres-Haarlemmerliede en Spaarnwoude, omgeving-Haarlem, gemeente-Haaren, Haaksbergen en postcodes-Gulpen-Wittem.

Alle postcodes in Halderberge

Wat is de postcode in Halderberge? De zoekmachine komt terug met deze postcode(s): 4730, 4731, 4751. Daarnaast is er sprake van meerdere buurtschappen en wijken: Oud Gastel, Stampersgat, Oudenbosch, Hoeven, Bosschenhoofd. Een postcode zoeken kan op 2 manieren:

  • De postcode vinden door een adres in te vullen.
  • Andersom zoeken: met enkel een postcode ontdekken welk adres daarbij hoort

Veelgestelde vragen (FAQ)

Onderstaand check je belangrijke vragen waarop onze specialisten een antwoorden hebben gegeven. Onthoud: de info op deze pagina kan achterhaald zijn. Zo nu en dan wordt er iets aangepast qua de postcodegids van Noord-Brabant.

Welke netnummer hoort bij Halderberge?
Het netnummer van Halderberge is 0165. Deze telefooncode wordt gebruikt in combinatie met het telefoonnummer. Voor een buitenland gesprek pas je deze toe: 0165 (+31165).

Postcode zoeken bij adres?
Er bevinden zich een aanzienlijk aantal postcodes in de gemeente Halderberge. Het zoeken van postcode bij een adres in Halderberge is heel simpel. Voor navigeren of huidige GPS locaties moet je longitude 51.593369619756 + latitude 4.5363016366581 gebruiken.

Direct omgekeerd zoeken in Halderberge
In de streek Halderberge verblijven inwoners. Wil jij het huisnummer van iemand weten? Vul dan een naam en zoveel mogelijk adresgegevens in. Eventueel kan onze tool achterhalen welk huisnummer uit Halderberge hoort bij de persoon.

Welke wijken & buurten liggen in Halderberge?
Om en nabij dit oord zijn veel buurten en wijken te vinden. Jij kan dan denken aan plekken zoals Oud Gastel, Stampersgat, Oudenbosch, Hoeven, Bosschenhoofd.
Alle plaatsen in deze gemeente