Postcode zoeken Glimmen

Glimmen maakt onderdeel uit van de gemeente Haren, provincie Groningen. Het netnummer van deze plaats is 050. Wat we weten is het aantal inwoners van de gemeente, dat is 19076. De postcode van Glimmen is 9756. Op zoekpostcodes.nl zoek je zonder problemen de gewenste postcode. Wees zo volledig mogelijk, denk aan een voornaam, achternaam, straatnaam en nummer. Om te beginnen maak je gebruik van de onderstaande zoekmachine.

Adres zoeken bij postcode

Hieronder tref je handige data die te maken hebben met Glimmen. Wil jij het adres weten wat bij een postcode hoort? Dit is ook te realiseren. Start met de postcode (9756), aangevuld met 2 letters. Je kunt denken aan GX of wellicht TO. Vul het aan met het huisnummer + eventuele toevoeging. Op deze wijze vind je gemakkelijk een adres bij een postcode. Check: maak jouw zoekopdracht nog beter en vul (indien bekend) een naam in. Dit kan zijn Vos uit Haren. Of bedrijven als Scapiono of een Centralist alarmcentrale of ICT-projectmanagement.

Provincie Groningen
Gemeente Haren
Website Gemeente http://www.haren.nl/
Netnummer Glimmen 050 (+3150)
Inwoners (gemeente) 19076
Postcode Glimmen (gemeente) 9756
Belangrijke wijken Centrum, Land
Dorpen en steden in de buurt postcode-onnen, adres-matsloot, omgeving-vriescheloo, postcode-vriescheloo, regio-wedde en blijham.

Alle postcodes in Glimmen

Nieuwsgierig naar een postcode in Glimmen? We onderscheiden hier de volgende postcode(s): 9756. In aanvulling daarop kent deze gemeente/plaats meerdere buurten en wijken: Centrum, Land. Het zoeken van een postcode gaat als volgt:

  • De postcode vinden door een adres in te vullen.
  • Of juist omgekeerd zoeken: gebaseerd op een postcode bekijken welk adres erbij hoort

Veel gehoorde vragen (FAQ)

Hierna formuleren we een paar vragen waarop onze specialisten een antwoorden hebben gegeven. Vergeet niet: de getoonde info die je hier vindt is mogelijk niet 100% actueel. Maandelijks vinden wijzigingen plaats in de postcode indeling van Groningen.

Wat is het netnummer van Glimmen?
Het netnummer van Glimmen is 050. Deze telefooncode is noodzakelijk bij het bellen naar een telefoonnummer. Internationaal kan je deze gebruiken: 050 (+3150).

Postcode zoeken bij adres?
In de postcode gids staan de postcodes uit de gemeente Haren. Het checken van postcode bij een adres in Glimmen is heel simpel. Voor een correcte navigatie kan jij longitude 53.133157415228 & latitude 6.6248938308213 invoeren.

Snel omgekeerd zoeken in Glimmen
In de streek Haren leven inwoners. Zoek jij het adres of huisnummer van een bedrijf? Vul dan een naam en postcode in. Mogelijk kan het zoekscript er achter komen welk huisnummer in Glimmen past bij deze inwoner.

Welke buurten vind jij in Glimmen?
In en rondom deze streek vind je veel buurtschappen en wijken. Voorbeelden hiervan zijn Centrum, Land.