Postcode zoeken Vriescheloo

Vriescheloo ligt in de gemeente Westerwolde, provincie Groningen. Het netnummer van deze plaats is 0597. Het aantal inwoners van de gemeente wordt geschat op 8971. De actuele postcode van Vriescheloo is 9699. Op zoekpostcodes.nl achterhaal je moeiteloos de postcode in kwestie. Hoe dat werkt? Gebruik een familienaam of huisnummer. Hiervoor gebruik je de postcodezoeker hieronder.

Adres zoeken bij postcode

Op deze pagina tref je bruikbare info die betrekking hebben op Vriescheloo. Wil jij het adres weten wat bij een postcode hoort? Ook dat kan! Vul de postcode in (9699), aangevuld met 2 letters. Voorbeelden zijn FY of misschien WY. Vul het aan met het huisnummer. Zo ontrafel je verrassend makkelijk een adres gebaseerd op de postcode. Check: maak je zoekopdracht nog specifieker en vul de zoekopdracht aan met een naam. Dit kan zijn Peeters die woont in Westerwolde. Of winkels als C&A en een Duikerarts of Marktonderzoeker.

Provincie Groningen
Gemeente Westerwolde
Gemeente website https://www.westerwolde.nl/
Netnummer Vriescheloo 0597 (+31597)
Inwoners (gemeente) 8971
Postcode Vriescheloo (gemeente) 9699
Buurten en wijken Bellingwolde, Oost, Blijham, Sellingen, Vlagtwedde, Bourtange, Sellingerbeetse, Ter Apel, Ter Wisch, De Maten
Plaatsen in de buurt postcode-wedde, adres-blijham, omgeving-oudeschans, postcode-oudeschans, regio-bellingwolde en bad-nieuweschans.

Alle postcodes in Vriescheloo

Benieuwd naar een postcode in Vriescheloo? De plaats kent de volgende postcode(s): 9699. Bovendien kent deze gemeente/plaats meerdere buurten en wijken: Bellingwolde, Oost, Blijham, Sellingen, Vlagtwedde, Bourtange, Sellingerbeetse, Ter Apel, Ter Wisch, De Maten. Een postcode zoeken kan op 2 manieren:

  • De postcode vinden door een adres in te vullen.
  • Of juist precies andersom, omgekeerd zoeken: met de postcode uitzoeken welk adres hierbij matcht

FAQ

Hieronder tref je een aantal vragen inclusief een kort antwoord. Vergeet niet: de data die je hier kunt bekijken is mogelijk niet 100% actueel. Het kan zijn dat er door de jaren heen wat veranderd is in de postcode indeling van Groningen.

Hoe werkt het netnummer van Vriescheloo?
Het netnummer van Vriescheloo is 0597. Deze nummercombinatie is noodzakelijk in combinatie met het telefoonnummer. Voor internationale gesprekken gebruik je: 0597 (+31597).

Postcode zoeken bij adres?
Er zijn veel postcodes in de gemeente Westerwolde. Het zoeken van postcode bij een adres in Vriescheloo is eenvoudig. Voor een actuele GPS / locatiebepaling kun jij longitude 53.076401546488 + latitude 7.1314513022726 aanwenden.

Hoe werkt omgekeerd zoeken in Vriescheloo
In de buurt van Westerwolde leven inwoners. Zoek jij naast de postcode ook het huisnummer of de straatnaam? Vul dan een naam en zoveel mogelijk adresgegevens in. Wellicht kan onze tool bekijken / onderzoeken welk huisnummer uit Vriescheloo past bij deze inwoner.

Welke buurtschappen zijn te vinden in Vriescheloo?
Dichtbij deze omgeving liggen diverse wijken en buurten. Dit zijn bijvoorbeeld Bellingwolde, Oost, Blijham, Sellingen, Vlagtwedde, Bourtange, Sellingerbeetse, Ter Apel, Ter Wisch, De Maten.