Postcode zoeken Matsloot

Matsloot is een plaats in de gemeente Noordenveld, en de provincie Drenthe. Het voorste deel van de tel. nummers (netnummer) is 050. Wat we weten is het aantal inwoners van de gemeente, dat is 31039. De postcode van Matsloot is 9749. Op deze pagina vind je moeiteloos de postcode in kwestie. Probeer een complete zoekopdracht inclusief familienaam of huisnummer. Daarvoor maak je gebruik van de onderstaande zoekmachine.

Adres zoeken op postcode

Verderop vind je handige gegevens die te maken hebben met Matsloot. Wil je omgekeerd zoeken met een postcode? Dit kan met de zoektool. Voer de postcode in (9749), en vul dit aan met de bijbehorende letters. Denk aan NS of wellicht CN. Wat hierbij kan helpen is het huisnummer (als die bekend is). Zodoende detecteer je verrassend makkelijk de straatnaam en het huisnummer van een postcode. Nieuw: maak de zoekopdracht nog completer en zoek ook op achternaam. Denk maar aan bijv. de Wit die woont in Noordenveld. Of vind een Hunkemöller of bijv. een Deskundige duiker of Verzuimadviseur.

Provincie Drenthe
Gemeente Noordenveld
Online portaal gemeente http://www.gemeentenoordenveld.nl/
Netnummer Matsloot 050 (+3150)
Inwoners (gemeente) 31039
Postcode Matsloot (gemeente) 9749
Buurtschappen en wijken Roden, Roden, Norg, Norg, Peize
Omliggende plaatsen postcode-vriescheloo, adres-wedde, omgeving-blijham, postcode-blijham, regio-oudeschans en bellingwolde.

Alle postcodes in Matsloot

Nieuwsgierig naar een postcode in Matsloot? We onderscheiden hier de volgende postcode(s): 9749. Daarnaast verdelen we deze plaats in een aantal wijken en buurten: Roden, Roden, Norg, Norg, Peize. Een postcode zoeken kan op 2 manieren:

  • Een postcode bij een bekend adres zoeken.
  • Omgekeerd zoeken: met de postcode het corresponderende adres ontrafelen

Veelgestelde vragen (FAQ)

Hierna tref je een aantal vragen die beantwoord worden door onze specialisten. Goed om te weten: de info die je hier vindt kan achterhaald zijn. Maandelijks vinden wijzigingen plaats in het postcodeboek van Drenthe.

Welke netnummer hoort bij Matsloot?
Het netnummer van Matsloot is 050. Dit regionummer moet jij invoeren om hier een telefoonnummer te bereiken. Ook voor het buitenland werkt dit: 050 (+3150).

Postcode zoeken bij adres?
Er bevinden zich een aanzienlijk aantal postcodes in de gemeente Noordenveld. Het achterhalen van postcode bij een adres in Matsloot is eenvoudig. Wanneer je de navigatie instelt moet jij longitude 53.19073291095 (en) latitude 6.4659022080468 invoeren.

Direct omgekeerd zoeken in Matsloot
In de regio Noordenveld bestaan bewoners. Wil jij ook het huisnummer en andere adresgegevens achterhalen? Vul dan een naam en zoveel mogelijk adresgegevens in. Soms kan onze tool bekijken / onderzoeken of er een huisnummer in Matsloot past bij de door jou verstrekte details.

Welke buurtschappen zijn te vinden in Matsloot?
In en rondom dit oord liggen diverse wijken en buurten. Voorbeelden hiervan zijn Roden, Roden, Norg, Norg, Peize.