Postcode zoeken Onnen

Onnen ligt in de gemeente Haren, provincie Groningen. Het kengetal is 050. Het aantal inwoners bedraagt 19076. De eerste postcode van Onnen is 9755. Via onze postcode zoeker achterhaal je moeiteloos een postcode. Begin met een naam of straatnaam. Om te beginnen kan je het zoekveld hieronder invullen.

Adres zoeken op postcode

Verderop ontdek je belangrijke informatie die te maken hebben met Onnen. Wil jij een adres zoeken bij postcode? Dit kan met de zoektool. Vul de postcode in (9755), en completeer dit met de letters. Denk aan KT of ST. Vergeet niet het straatnummer. Via deze weg detecteer je gemakkelijk de adresgegevens van een bepaalde postcode. Check: maak jouw zoekopdracht nog specifieker en vul (indien bekend) een naam in. Bijv. van Vliet uit Haren. Of check het adres van Tinq en een Deskundige duiker of Ingenieur besturingstechniek.

Provincie Groningen
Gemeente Haren
Gemeente website http://www.haren.nl/
Netnummer Onnen 050 (+3150)
Aantal inwoners in de gemeente 19076
Postcode Onnen (gemeente) 9755
Belangrijke wijken Centrum, Land
Dorpen en steden in de buurt postcode-matsloot, adres-vriescheloo, omgeving-wedde, postcode-wedde, regio-blijham en oudeschans.

Alle postcodes in Onnen

Nieuwsgierig naar een postcode in Onnen? De zoekmachine komt terug met deze postcode(s): 9755. Bovendien onderscheiden we een aantal wijken: Centrum, Land. Je kunt een postcode zoeken op een van onderstaande manieren:

  • Het zoeken van een postcode bij een bepaald adres (straat, huisnummer + woonplaats).
  • Of juist omgekeerd zoeken: met de postcode de wijk of straat achterhalen

Veel gehoorde vragen (FAQ)

Onderaan de pagina formuleren we een paar vragen inclusief een kort antwoord. Goed om te weten: de info die je hier vindt kan achterhaald zijn. Zo nu en dan wordt er iets aangepast qua de postcode indeling van Groningen.

Welke netnummer is van Onnen?
Het netnummer van Onnen is 050. Deze telefooncode moet men toepassen om een lokaal gesprek te kunnen voeren. Voor internationale gesprekken gebruik je: 050 (+3150).

Postcode zoeken bij adres?
In de postcode gids staan de postcodes uit de gemeente Haren. Het achterhalen van postcode bij een adres in Onnen kan moeiteloos. Wanneer je de navigatie instelt moet jij longitude 53.160728258896 en latitude 6.6590891622099 invoeren.

Direct omgekeerd zoeken in Onnen
In en rondom Haren verblijven bewoners. Zoek je bijvoorbeeld een huisnummer van iemand? Vul dan een naam en zoveel mogelijk adresgegevens in. Toevallig kan onze tool er achter komen welk huisnummer in Onnen matched met de gegevens.

Welke buurt of wijk ligt in Onnen?
In en rondom deze regio liggen diverse wijken en buurten. Jij kan dan denken aan plekken zoals Centrum, Land.