Postcode zoeken gemeente Hardenberg

Hardenberg is een plaats in de gemeente Hardenberg, en ligt in de provincie Overijssel. Het netnummer van deze plaats is 0523. De gemeente telt een inwonersaantal van circa 59687. De hoofd-postcode van Hardenberg is 7770. Met onze zoekmachine zoek je zonder problemen een postcode. Probeer een complete zoekopdracht inclusief naam of straatnaam. Hiervoor kan je het zoekveld hieronder invullen.

Adres zoeken op postcode

Onderstaand bekijk je nuttige info die betrekking hebben op Hardenberg. Omgekeerd een adres zoeken bij postcode? Daarvoor kan je de zoekmachine ook gebruiken. Voer de postcode in (7770), en vul dit aan met de bijbehorende letters. Dat kan bijvoorbeeld zijn NG of PS. Wat hierbij kan helpen is het straatnummer. Zo detecteer je zonder moeite de adresgegevens van een bepaalde postcode. Goed om te weten: maak jouw zoekopdracht nog completer en vul (indien bekend) een naam in. Denk maar aan bijv. van Wijk woonachtig in Hardenberg. Of winkels als DIO en een Arbeids- en bedrijfsgeneeskundige of Ingenieur offshore.

Provincie Overijssel
Gemeente Hardenberg
Website Gemeente http://www.hardenberg.nl/
Netnummer Hardenberg 0523 (+31523)
Aantal inwoners in de gemeente 59687
Postcode Hardenberg (gemeente) 7770, 7771, 7772, 7773
Wijken & buurten Ane, Anerveen, Anevelde, Balkbrug, Bergentheim, Brucht, Collendoorn, De Krim, Dedemsvaart, Den Velde, Diffelen, Gramsbergen, Heemserveen, Holtheme, Holthone, Hoogenweg, Kloosterhaar, Loozen, Lutten, Marienberg, Radewijk, Rheeze, Rheezerveen, Schuinesloot, Sibculo, Slagharen, Venebrugge, Hardenberg, Bruchterveld
Omliggende plaatsen postcode-Halderberge, adres-Haarlemmermeer, omgeving-Haarlemmerliede en Spaarnwoude, gemeente-Haarlem, Haaren en postcodes-Haaksbergen.

Alle postcodes in Hardenberg

Benieuwd naar een postcode in Hardenberg? De zoekmachine komt terug met deze postcode(s): 7770, 7771, 7772, 7773. Voorts is er sprake van meerdere buurtschappen en wijken: Ane, Anerveen, Anevelde, Balkbrug, Bergentheim, Brucht, Collendoorn, De Krim, Dedemsvaart, Den Velde, Diffelen, Gramsbergen, Heemserveen, Holtheme, Holthone, Hoogenweg, Kloosterhaar, Loozen, Lutten, Marienberg, Radewijk, Rheeze, Rheezerveen, Schuinesloot, Sibculo, Slagharen, Venebrugge, Hardenberg, Bruchterveld. Een postcode zoeken kan op 2 manieren:

  • Zoeken op adres (straatnaam en nummer).
  • Andersom zoeken: met alleen de postcode ontdekken welk adres daarbij hoort

Veelgestelde vragen

Onderstaand komen we met een paar vragen van bezoekers waarop onze specialisten een antwoorden hebben gegeven. Let op: de info op deze pagina is mogelijk niet 100% actueel. We zien regelmatig veranderingen in de postcodegids van Overijssel.

Welke netnummer hoort bij Hardenberg?
Het netnummer van Hardenberg is 0523. Dit unieke locatie-nummer moet je gebruiken om hier een telefoonnummer te bereiken. Ook voor het buitenland werkt dit: 0523 (+31523).

Postcode zoeken bij adres?
Er zijn veel postcodes in de gemeente Hardenberg. Het zoeken van postcode bij een adres in Hardenberg is eenvoudig. Voor een correcte navigatie kun je longitude 52.580221495198 en latitude 6.6351491199576 aanwenden.

Kun jij omgekeerd zoeken in Hardenberg
In de omgeving van Hardenberg verblijven inwoners. Zoek je bijvoorbeeld een huisnummer van iemand? Vul dan een naam en postcode in. Soms kan je via deze site bekijken / onderzoeken of er een huisnummer in Hardenberg past bij deze inwoner.

Welke buurt of wijk ligt in Hardenberg?
In en rondom deze streek treft men vele wijk- en buurtschappen. Denk onder andere aan Ane, Anerveen, Anevelde, Balkbrug, Bergentheim, Brucht, Collendoorn, De Krim, Dedemsvaart, Den Velde, Diffelen, Gramsbergen, Heemserveen, Holtheme, Holthone, Hoogenweg, Kloosterhaar, Loozen, Lutten, Marienberg, Radewijk, Rheeze, Rheezerveen, Schuinesloot, Sibculo, Slagharen, Venebrugge, Hardenberg, Bruchterveld.
Alle plaatsen in deze gemeente