Postcode zoeken De Groeve

De Groeve vinden we terug in de gemeente Tynaarlo, provincie Drenthe. Het netnummer van deze plaats is 050. Het aantal inwoners van de gemeente wordt geschat op 32804. De postcode van De Groeve is 9473. Op zoekpostcodes.nl ontdek je snel en gemakkelijk een postcode. Hoe dat werkt? Gebruik een straatnaam + huisnummer en een naam. Om te zoeken gebruik je de postcodezoeker hieronder.

Adres zoeken bij postcode

Op deze pagina tref je handige info die te maken hebben met De Groeve. Wil je omgekeerd zoeken met een postcode? Dit is ook te realiseren. Start met de postcode (9473), en voeg hieraan toe de 2 letters. Dat kan bijvoorbeeld zijn TN of juist BD. Maak de zoekopdracht concreter met het huisnr. Zo vind je gemakkelijk de straatnaam en het huisnummer van een postcode. Tip: maak je zoekopdracht nog krachtiger en vul (indien bekend) een naam in. Bijvoorbeeld de Koning die woont in Tynaarlo. Of bedrijven als DIO of een Deskundige duikploegleider of Planoloog.

Provincie Drenthe
Gemeente Tynaarlo
Website van de gemeente http://www.tynaarlo.nl/
Netnummer De Groeve 050 (+3150)
Aantal inwoners in de gemeente 32804
Postcode De Groeve (gemeente) 9473
Buurten en wijken Zuidlaren, De Groeve, Zuidlaarderveen, Midlaren, Westlaren, Schuilingsoord, Paterswolde, Eelde, Eelderwolde, Vries, Donderen, Bunne, Yde, Tynaarlo, Zeegse, Zeijen
Nabij gelegen plaatsen postcode-midlaren, adres-zuidlaren, omgeving-schipborg, postcode-schipborg, regio-annen en anloo.

Alle postcodes in De Groeve

Wat is de postcode in De Groeve? De zoekmachine komt terug met deze postcode(s): 9473. In aanvulling daarop zijn er verschillende wijken: Zuidlaren, De Groeve, Zuidlaarderveen, Midlaren, Westlaren, Schuilingsoord, Paterswolde, Eelde, Eelderwolde, Vries, Donderen, Bunne, Yde, Tynaarlo, Zeegse, Zeijen. Een postcode zoeken is mogelijk op 2 wijzen:

  • Een postcode bij een bekend adres zoeken.
  • Of juist precies andersom, omgekeerd zoeken: met de postcode uitzoeken welk adres hierbij matcht

Belangrijke vragen (FAQ)

Onderstaand kan je een aantal vragen vinden inclusief een kort antwoord. Onthoud: de informatie die je hier kunt bekijken kan achterhaald zijn. Maandelijks vinden wijzigingen plaats in de postcodegebieden van Drenthe.

Hoe werkt het netnummer van De Groeve?
Het netnummer van De Groeve is 050. Dit specifieke kengetal moet jij invoeren voor de rest van het telefoonnummer. Ook voor het buitenland werkt dit: 050 (+3150).

Postcode zoeken bij adres?
In de postcode gids staan de postcodes uit de gemeente Tynaarlo. Het checken van postcode bij een adres in De Groeve doe je zonder moeite. Wanneer je de navigatie instelt kun jij longitude 53.111353144509 plus latitude 6.7175859541071 gebruiken.

Hoe werkt omgekeerd zoeken in De Groeve
In en rondom Tynaarlo bestaan mensen. Zoek jij naast de postcode ook het huisnummer of de straatnaam? Voer dan zoveel mogelijk gegevens in. Ook kan onze tool in staat zijn te bekijken welk huisnummer in De Groeve past bij de door jou verstrekte details.

Welke buurten vind jij in De Groeve?
Vlakbij deze regio begeef jij je in meerdere wijken of buurten. Jij kan dan denken aan plekken zoals Zuidlaren, De Groeve, Zuidlaarderveen, Midlaren, Westlaren, Schuilingsoord, Paterswolde, Eelde, Eelderwolde, Vries, Donderen, Bunne, Yde, Tynaarlo, Zeegse, Zeijen.