Postcode zoeken gemeente Tubbergen

Tubbergen vinden we terug in de gemeente Tubbergen, en de provincie Overijssel. Het netnummer van deze plaats is 0546. In de gehele gemeente komen we op een inwonersaantal van 21120. De postcode van Tubbergen is 7650. Op deze pagina zoek je zonder problemen de postcode in kwestie. Probeer een complete zoekopdracht inclusief straatnaam + huisnummer en een naam. Om te zoeken gebruik je de postcodezoeker hieronder.

Adres zoeken op postcode

Op deze pagina vind je nuttige data die gerelateerd zijn aan Tubbergen. Wil jij een adres zoeken bij postcode? Daarvoor kan je de zoekmachine ook gebruiken. Start met de postcode (7650), aangevuld met 2 letters. Dat kan bijvoorbeeld zijn LO of mogelijk ET. Vul het aan met het huisnummer + eventuele toevoeging. Via deze weg detecteer je zonder moeite de straatnaam en het huisnummer van een postcode. Nieuw: zoek nog specifieker door een naam in te vullen. Denk aan van Doorn afkomstig uit de gemeente Tubbergen. Of bedrijven als C&A of bijv. een Tandprotheticus of Privé detective.

Provincie Overijssel
Gemeente Tubbergen
Gemeente website http://www.tubbergen.nl/
Netnummer Tubbergen 0546 (+31546)
Inwonertal gemeente 21120
Postcode Tubbergen (gemeente) 7650, 7651
Wijken & buurten Tubbergen, Albergen, Harbrinkhoek, Geesteren, Langeveen, Vasse, Reutum, Fleringen
Omliggende plaatsen postcode-Tilburg, adres-Tiel, omgeving-Tholen, gemeente-Teylingen, Texel en postcodes-Terschelling.

Alle postcodes in Tubbergen

Benieuwd naar een postcode in Tubbergen? De zoekmachine komt terug met deze postcode(s): 7650, 7651. Daarnaast is er sprake van meerdere buurtschappen en wijken: Tubbergen, Albergen, Harbrinkhoek, Geesteren, Langeveen, Vasse, Reutum, Fleringen. Het zoeken van een postcode gaat als volgt:

  • Zoeken op adres (straatnaam en nummer).
  • Of juist omgekeerd zoeken: gebaseerd op een postcode het corresponderende adres ontrafelen

Veelgestelde vragen (FAQ)

Hierna tref je een aantal vragen waarop onze specialisten een antwoorden hebben gegeven. Vergeet niet: de informatie die je kunt vinden op zoekpostcodes.nl is mogelijk niet up-to date. Het kan zijn dat er door de jaren heen wat veranderd is in de postcode indeling van Overijssel.

Wat is het netnummer van Tubbergen?
Het netnummer van Tubbergen is 0546. Dit regionummer moet je gebruiken om een lokaal gesprek te kunnen voeren. Voor Europese- en/of buitenlandse gesprekken voer je in: 0546 (+31546).

Postcode zoeken bij adres?
Er zijn veel postcodes in de gemeente Tubbergen. Het checken van postcode bij een adres in Tubbergen is heel simpel. Voor een correcte navigatie moet jij longitude 52.403079909632 en latitude 6.7776132728077 hanteren.

Snel omgekeerd zoeken in Tubbergen
In en rondom Tubbergen gegeven zich inwoners. Wil jij het huisnummer van iemand weten? Vul dan een naam en postcode in. Mogelijk kan onze tool ontdekken of er een huisnummer in Tubbergen matched met de gegevens.

Welke buurtschappen zijn te vinden in Tubbergen?
In en rondom dit oord begeef jij je in meerdere wijken of buurten. Dit zijn bijvoorbeeld Tubbergen, Albergen, Harbrinkhoek, Geesteren, Langeveen, Vasse, Reutum, Fleringen.
Alle plaatsen in deze gemeente