Postcode zoeken gemeente Terschelling

Terschelling is een plaats in de gemeente Terschelling, rondom de streek Friesland. Het netnummer van deze plaats is 0562. Het aantal inwoners van de gemeente wordt geschat op 4870. De 4-letterpostcode van Terschelling is 8880. Op deze pagina achterhaal je zonder problemen een postcode. Probeer een complete zoekopdracht inclusief naam of straatnaam. Hiervoor gebruik je onze handige zoekmachine.

Adres zoeken bij postcode

Hierna tref je belangrijke informatie die gerelateerd zijn aan Terschelling. Wil jij een adres zoeken bij postcode? Daarvoor kan je de zoekmachine ook gebruiken. Open de query met de postcode-cijfers (8880), en vul dit aan met de bijbehorende letters. Bijvoorbeeld SZ of IE. Gebruik bij voorkeur ook het huisnummer (als die bekend is). Zo achterhaal je simpel en vlug de straatnaam en het huisnummer van een postcode. Handig: zoek meer concreet en zoek ook op achternaam. Denk maar aan bijv. de Vos die woont in Terschelling. Of vind een Hunkemöller of een Psychotherapeut of Ingenieur telematica.

Provincie Friesland
Gemeente Terschelling
Website Gemeente https://www.terschelling.nl/
Netnummer Terschelling 0562 (+31562)
Aantal inwoners in de gemeente 4870
Postcode Terschelling (gemeente) 8880, 8881
Populaire wijken West-Terschelling, Midsland, Formerum, Lies, Hoorn, Oosterend
Omliggende plaatsen postcode-Terneuzen, adres-Ten Boer, omgeving-Súdwest-Fryslân, gemeente-Strijen, Stichtse Vecht en postcodes-Stein.

Alle postcodes in Terschelling

Zoek jij een postcode in Terschelling? De zoekmachine komt terug met deze postcode(s): 8880, 8881. Daarnaast zijn er verschillende wijken: West-Terschelling, Midsland, Formerum, Lies, Hoorn, Oosterend. Een postcode zoeken kan op 2 manieren:

  • Het zoeken van een postcode bij een bepaald adres (straat, huisnummer + woonplaats).
  • Andersom zoeken: gebaseerd op een postcode bekijken welk adres erbij hoort

Veelgestelde vragen

Hierna kan je een aantal vragen vinden inclusief een kort antwoord. Onthoud: de gegevens die je hier vindt kan incorrect zijn. We zien regelmatig veranderingen in de postcode indeling van Friesland.

Welke netnummer hoort bij Terschelling?
Het netnummer van Terschelling is 0562. Dit specifieke kengetal moet men toepassen in combinatie met het telefoonnummer. Internationaal kan je deze gebruiken: 0562 (+31562).

Postcode zoeken bij adres?
Zoek jij ook naar postcodes uit de gemeente Terschelling. Het vinden van postcode bij een adres in Terschelling is heel simpel. Voor een correcte navigatie moet men longitude 53.383227556719 & latitude 5.2575797306389 invoeren.

Direct omgekeerd zoeken in Terschelling
In de regio Terschelling wonen mensen. Zoek je bijvoorbeeld een huisnummer van iemand? Voer dan zoveel mogelijk gegevens in. Toevallig kan onze zoekmachine achterhalen welk huisnummer in Terschelling naar voren komt bij je zoekopdracht.

Welke buurtschappen zijn te vinden in Terschelling?
Vlakbij deze streek treft men vele wijk- en buurtschappen. Jij kan dan denken aan plekken zoals West-Terschelling, Midsland, Formerum, Lies, Hoorn, Oosterend.
Alle plaatsen in deze gemeente