Postcode zoeken gemeente Ten Boer

Ten Boer vinden we terug in de gemeente Ten Boer, en ligt in de provincie Groningen. Om te bellen gebruik je het netnummer 050. Het aantal inwoners bedraagt 7352. De postcode van Ten Boer is 9790. Via onze postcode zoeker raadpleeg je razendsnel elke postcode. Probeer een complete zoekopdracht inclusief straatnaam + huisnummer en een naam. Daarvoor gebruik je de postcodezoeker hieronder.

Adres zoeken bij postcode

Onderstaand bekijk je nuttige info over Ten Boer. Wil jij het adres weten wat bij een postcode hoort? Ook dat is mogelijk! Open de query met de postcode-cijfers (9790), en vul dit aan met de bijbehorende letters. Je kunt denken aan JQ of wellicht QV. Vergeet niet het huisnummer + eventuele toevoeging. Op deze wijze vind je snel en eenvoudig een adres gebaseerd op de postcode. Tip: maak je zoekopdracht nog completer en vul (indien bekend) een naam in. Denk maar aan bijv. Hermans woonachtig in Ten Boer. Op zoek een Tui of een Arbeidshygienist of Interim manager.

Provincie Groningen
Gemeente Ten Boer
Informatie website gemeente http://www.tenboer.nl/
Netnummer Ten Boer 050 (+3150)
Aantal inwoners in de gemeente 7352
Postcode Ten Boer (gemeente) 9790, 9791
Wijken & buurten West, Oost
Plaatsen in de buurt postcode-Súdwest-Fryslân, adres-Strijen, omgeving-Stichtse Vecht, gemeente-Stein, Steenwijkerland en postcodes-Steenbergen.

Alle postcodes in Ten Boer

Zoek jij een postcode in Ten Boer? De database toont de volgende postcode(s): 9790, 9791. In aanvulling daarop kent deze gemeente/plaats meerdere buurten en wijken: West, Oost. Een postcode zoeken kan op 2 manieren:

  • De postcode vinden door een adres in te vullen.
  • Of juist precies andersom, omgekeerd zoeken: gebaseerd op een postcode bekijken welk adres erbij hoort

FAQ

Onderaan de pagina komen we met een paar vragen van bezoekers waarop onze specialisten een antwoorden hebben gegeven. Bedenk wel: de getoonde info die je kunt vinden op zoekpostcodes.nl is mogelijk niet up-to date. Zo nu en dan wordt er iets aangepast qua de postcodegebieden van Groningen.

Wat is het netnummer van Ten Boer?
Het netnummer van Ten Boer is 050. Dit unieke locatie-nummer moet jij invoeren om een lokaal gesprek te kunnen voeren. Internationaal kan je deze gebruiken: 050 (+3150).

Postcode zoeken bij adres?
Er bevinden zich een aanzienlijk aantal postcodes in de gemeente Ten Boer. Het vinden van postcode bij een adres in Ten Boer is eenvoudig. Voor een actuele GPS / locatiebepaling kan jij longitude 53.277441800279 plus latitude 6.7012094076748 aanwenden.

Kan ik omgekeerd zoeken in Ten Boer
In de streek Ten Boer bestaan inwoners. Zoek je bijvoorbeeld een huisnummer van iemand? Vul dan een naam en postcode in. Mogelijk kan onze tool er achter komen of er een huisnummer in Ten Boer past bij de door jou verstrekte details.

Welke wijken & buurten liggen in Ten Boer?
Naast dit rayon begeef jij je in meerdere wijken of buurten. Voorbeelden hiervan zijn West, Oost.
Alle plaatsen in deze gemeente