Postcode zoeken gemeente Texel

Texel hoort bij de gemeente Texel, en de provincie Noord-Holland. Het voorste deel van de tel. nummers (netnummer) is 0222. De gemeente telt een inwonersaantal van circa 13574. De hoofd-postcode van Texel is 1792. Op zoekpostcodes.nl raadpleeg je moeiteloos de postcode in kwestie. Begin met een naam of straatnaam. Daarvoor kan je de bekende gegevens hieronder invullen.

Adres zoeken bij postcode

Hierna ontdek je praktische informatie die gerelateerd zijn aan Texel. Wil jij een adres zoeken bij postcode? Dit kan met de zoektool. Voer de postcode in (1792), en voeg hieraan toe de 2 letters. Je kunt denken aan NJ of misschien OF. Maak de zoekopdracht concreter met het huisnummer (als die bekend is). Op deze wijze achterhaal je gemakkelijk het adres (straat + huisnummer) die horen bij een postcode. Nieuw: zoek nog krachtiger en voeg ook een naam toe. Denk maar aan bijv. van der Horst uit Texel. Op zoek een Hubo of bijv. een Verloskundige of Programmeur.

Provincie Noord-Holland
Gemeente Texel
Gemeente website http://www.texel.nl/
Netnummer Texel 0222 (+31222)
Aantal inwoners (gemeente) 13574
Postcode Texel (gemeente) 1792
Populaire wijken Het Oude Land en duingebied, Het Nieuwe Land
Zoeken in omliggende plaatsen postcode-Terschelling, adres-Terneuzen, omgeving-Ten Boer, gemeente-Súdwest-Fryslân, Strijen en postcodes-Stichtse Vecht.

Alle postcodes in Texel

Wat is de postcode in Texel? De plaats kent de volgende postcode(s): 1792. Voorts kent deze gemeente/plaats meerdere buurten en wijken: Het Oude Land en duingebied, Het Nieuwe Land. Je kunt een postcode zoeken op een van onderstaande manieren:

  • De postcode vinden door een adres in te vullen.
  • Andersom zoeken: gebaseerd op een postcode ontdekken welk adres daarbij hoort

Veel gehoorde vragen (FAQ)

Hierna tref je een aantal vragen die beantwoord worden door onze specialisten. Vergeet niet: de informatie die je hier vindt kan verouderd zijn. Maandelijks vinden wijzigingen plaats in het postcodeboek van Noord-Holland.

Hoe werkt het netnummer van Texel?
Het netnummer van Texel is 0222. Deze telefooncode moet je gebruiken om hier een telefoonnummer te bereiken. Voor een buitenland gesprek pas je deze toe: 0222 (+31222).

Postcode zoeken bij adres?
Er bevinden zich een aanzienlijk aantal postcodes in de gemeente Texel. Het vinden van postcode bij een adres in Texel is eenvoudig. Voor een actuele GPS / locatiebepaling kan je longitude 53.046281606428 plus latitude 4.8464738626027 toepassen.

Hoe werkt omgekeerd zoeken in Texel
In de omgeving van Texel gegeven zich inwoners. Wil jij het huisnummer van iemand weten? Start dan met de informatie die je weet (naam, postcode). Mogelijk kan je via deze site ontdekken welk huisnummer in Texel matched met de gegevens.

Welke wijken vind je in Texel?
Dichtbij deze regio begeef jij je in meerdere wijken of buurten. Dit zijn bijvoorbeeld Het Oude Land en duingebied, Het Nieuwe Land.
Alle plaatsen in deze gemeente