Postcode zoeken gemeente Teylingen

Teylingen ligt in de gemeente Teylingen, provincie Zuid-Holland. Om te bellen gebruik je het netnummer 071. Het aantal inwoners bedraagt 36013. De postcode van Teylingen is 2360. Via onze postcode zoeker zoek je razendsnel een postcode. Hoe dat werkt? Gebruik een naam of straatnaam. Om te zoeken door het postcodeboek kan je het zoekveld hieronder invullen.

Adres zoeken bij postcode

Hierna vind je handige infodie gerelateerd zijn aan Teylingen. Wil je omgekeerd zoeken met een postcode? Ook dat kan! Vul de postcode in (2360), en completeer dit met de letters. Voorbeelden zijn JU of misschien EY. Maak de zoekopdracht concreter met het huisnummer. Via deze weg vind je simpel en vlug een adres gebaseerd op de postcode. Handig: maak jouw zoekopdracht nog specifieker en vul de zoekopdracht aan met een naam. Bijv. de Haan die woont in Teylingen. Of vind een Bristol en een Marketing manager of Arbeidsdeskundige.

Provincie Zuid-Holland
Gemeente Teylingen
Online portaal gemeente http://www.teylingen.nl/
Netnummer Teylingen 071 (+3171)
Aantal inwoners (gemeente) 36013
Postcode Teylingen (gemeente) 2360, 2361, 2362
Populaire wijken Sassenheim, Voorhout, Warmond
Plaatsen in de buurt postcode-Texel, adres-Terschelling, omgeving-Terneuzen, gemeente-Ten Boer, Súdwest-Fryslân en postcodes-Strijen.

Alle postcodes in Teylingen

Wat is de postcode in Teylingen? De plaats kent de volgende postcode(s): 2360, 2361, 2362. Tevens is er sprake van meerdere buurtschappen en wijken: Sassenheim, Voorhout, Warmond. Een postcode zoeken gaat als volgt:

  • De postcode vinden door een adres in te vullen.
  • Of juist omgekeerd zoeken: met enkel een postcode bekijken welk adres erbij hoort

Veel gehoorde vragen (FAQ)

Hieronder komen we met een paar vragen van bezoekers inclusief een kort antwoord. Goed om te weten: de informatie die je kunt vinden op zoekpostcodes.nl kan achterhaald zijn. We zien regelmatig veranderingen in de postcodegebieden van Zuid-Holland.

Hoe werkt het netnummer van Teylingen?
Het netnummer van Teylingen is 071. Dit specifieke kengetal wordt gebruikt om een lokaal gesprek te kunnen voeren. Voor Europese- en/of buitenlandse gesprekken voer je in: 071 (+3171).

Postcode zoeken bij adres?
Er bevinden zich een aanzienlijk aantal postcodes in de gemeente Teylingen. Het checken van postcode bij een adres in Teylingen is heel simpel. M.b.t. het navigatiesysteem (GPS) kan je longitude 52.202420489501 en latitude 4.523880055463 aanwenden.

Hoe werkt omgekeerd zoeken in Teylingen
In de omgeving van Teylingen wonen mensen. Zoek je bijvoorbeeld een huisnummer van iemand? Vul dan een naam en zoveel mogelijk adresgegevens in. Eventueel kan onze tool achterhalen welk huisnummer in Teylingen naar voren komt bij je zoekopdracht.

Welke buurtschappen zijn te vinden in Teylingen?
Om en nabij dit oord treft men vele wijk- en buurtschappen. Dit zijn bijvoorbeeld Sassenheim, Voorhout, Warmond.
Alle plaatsen in deze gemeente