Postcode zoeken gemeente Tholen

Tholen maakt onderdeel uit van de gemeente Tholen, provincie Zeeland. Het netnummer van deze plaats is 0166. De gemeente telt een inwonersaantal van circa 25421. De postcode van Tholen is 4690. Op deze pagina raadpleeg je snel en gemakkelijk een postcode. Probeer een complete zoekopdracht inclusief voornaam, achternaam, straatnaam en nummer. Hiervoor gebruik je de postcodezoeker hieronder.

Adres zoeken bij postcode

Onderstaand vind je belangrijke infodie betrekking hebben op Tholen. Wil jij het adres weten wat bij een postcode hoort? Daarvoor kan je de zoekmachine ook gebruiken. Begin altijd met de 4 cijfers van de postcode (4690), en vul dit aan met de bijbehorende letters. Dat kan bijvoorbeeld zijn VZ of wellicht HT. Wat hierbij kan helpen is het huisnummer + eventuele toevoeging. Via deze weg tref je gemakkelijk het adres (straat + huisnummer) die horen bij een postcode. Check: maak de zoekopdracht nog beter door een naam in te vullen. Bijvoorbeeld van Leeuwen uit Tholen. Of winkels als Kwikfit en een Arbeidshygienist of Scanning consultant.

Provincie Zeeland
Gemeente Tholen
Online portaal gemeente http://www.tholen.nl/
Netnummer Tholen 0166 (+31166)
Aantal inwoners (gemeente) 25421
Postcode Tholen (gemeente) 4690, 4691
Buurten en wijken Tholen, Poortvliet, Scherpenisse, Sint-Maartensdijk, Stavenisse, Sint-Annaland, Oud-Vossemeer, Sint Philipsland
Omliggende plaatsen postcode-Teylingen, adres-Texel, omgeving-Terschelling, gemeente-Terneuzen, Ten Boer en postcodes-Súdwest-Fryslân.

Alle postcodes in Tholen

Benieuwd naar een postcode in Tholen? De plaats kent de volgende postcode(s): 4690, 4691. Voorts is er sprake van meerdere buurtschappen en wijken: Tholen, Poortvliet, Scherpenisse, Sint-Maartensdijk, Stavenisse, Sint-Annaland, Oud-Vossemeer, Sint Philipsland. Een postcode zoeken kan op 2 manieren:

  • Zoeken op adres (straatnaam en nummer).
  • Andersom zoeken: op basis van een postcode bekijken welk adres erbij hoort

Veelgestelde vragen (FAQ)

Hieronder komen we met een paar vragen van bezoekers die beantwoord worden door onze specialisten. Let op: de info die je hier vindt kan incorrect zijn. Het kan zijn dat er door de jaren heen wat veranderd is in de postcodegebieden van Zeeland.

Wat is het netnummer van Tholen?
Het netnummer van Tholen is 0166. Dit unieke locatie-nummer wordt gebruikt om hier een telefoonnummer te bereiken. Voor internationale gesprekken gebruik je: 0166 (+31166).

Postcode zoeken bij adres?
Er bevinden zich een aanzienlijk aantal postcodes in de gemeente Tholen. Het zoeken van postcode bij een adres in Tholen is makkelijk. M.b.t. het navigatiesysteem (GPS) moet jij longitude 51.556317293817 + latitude 4.1769427060215 gebruiken.

Snel omgekeerd zoeken in Tholen
In de regio Tholen gegeven zich inwoners. Zoek jij naast de postcode ook het huisnummer of de straatnaam? Geef dan een voornaam, achternaam en postcode op. Wellicht kan het zoekscript in staat zijn te bekijken welk huisnummer uit Tholen hoort bij de persoon.

Welke wijken & buurten liggen in Tholen?
Om en nabij dit oord treft men vele wijk- en buurtschappen. Je kunt denken aan o.a. Tholen, Poortvliet, Scherpenisse, Sint-Maartensdijk, Stavenisse, Sint-Annaland, Oud-Vossemeer, Sint Philipsland.
Alle plaatsen in deze gemeente