Postcode zoeken Oud-Vossemeer

Oud-Vossemeer maakt onderdeel uit van de gemeente Tholen, en de provincie Zeeland. Het kengetal is 0166. De gemeente telt een inwonersaantal van circa 25421. De 4-letterpostcode van Oud-Vossemeer is 4697. Op deze pagina raadpleeg je snel en gemakkelijk de gewenste postcode. Je kunt zoeken op een naam of straatnaam. Om te zoeken kan je het zoekveld hieronder invullen.

Adres zoeken op postcode

Verderop lees je handige data over Oud-Vossemeer. Wil je omgekeerd zoeken met een postcode? Daarvoor kan je de zoekmachine ook gebruiken. Vul de postcode in (4697), en voeg hieraan toe de 2 letters. Denk aan YD of juist YU. Wat hierbij kan helpen is het huisnummer. Op die manier ontrafel je verrassend makkelijk een adres gebaseerd op de postcode. Nieuw: maar een zoekopdracht nog completer en voeg ook een naam toe. Dit kan zijn Kuiper afkomstig uit de gemeente Tholen. Of check het adres van Hunkemöller of een Stralingsdeskundige of Ingenieur biotechnologie.

Provincie Zeeland
Gemeente Tholen
Online portaal gemeente http://www.tholen.nl/
Netnummer Oud-Vossemeer 0166 (+31166)
Inwoners (gemeente) 25421
Postcode Oud-Vossemeer (gemeente) 4697, 4698
Belangrijke wijken Tholen, Poortvliet, Scherpenisse, Sint-Maartensdijk, Stavenisse, Sint-Annaland, Oud-Vossemeer, Sint Philipsland
Omliggende plaatsen postcode-stavenisse, adres-sint-maartensdijk, omgeving-scherpenisse, postcode-scherpenisse, regio-poortvliet en nieuw-vossemeer.

Alle postcodes in Oud-Vossemeer

Zoek jij een postcode in Oud-Vossemeer? De plaats kent de volgende postcode(s): 4697, 4698. In aanvulling daarop zijn er verschillende wijken: Tholen, Poortvliet, Scherpenisse, Sint-Maartensdijk, Stavenisse, Sint-Annaland, Oud-Vossemeer, Sint Philipsland. Het zoeken van een postcode gaat als volgt:

  • Het zoeken van een postcode bij een bepaald adres (straat, huisnummer + woonplaats).
  • Of juist omgekeerd zoeken: met enkel een postcode het corresponderende adres ontrafelen

Belangrijke vragen (FAQ)

Hierna formuleren we een paar vragen met een kort en bondig antwoord. Vergeet niet: de gegevens die je kunt vinden op zoekpostcodes.nl is mogelijk niet up-to date. Het kan zijn dat er door de jaren heen wat veranderd is in de postcode indeling van Zeeland.

Welke netnummer hoort bij Oud-Vossemeer?
Het netnummer van Oud-Vossemeer is 0166. Dit specifieke kengetal wordt gebruikt bij het bellen naar een telefoonnummer. Voor Europese- en/of buitenlandse gesprekken voer je in: 0166 (+31166).

Postcode zoeken bij adres?
Je treft diverse postcodes in de gemeente Tholen. Het zoeken van postcode bij een adres in Oud-Vossemeer doe je zonder moeite. Voor een correcte navigatie moet jij longitude 51.564419023398 & latitude 4.1837297975077 gebruiken.

Snel omgekeerd zoeken in Oud-Vossemeer
In de regio Tholen bestaan mensen. Wil jij het huisnummer van iemand weten? Vul dan een naam en postcode in. Ook kan het zoekscript in staat zijn te bekijken of er een huisnummer in Oud-Vossemeer past bij de door jou verstrekte details.

Welke buurt of wijk ligt in Oud-Vossemeer?
In en rondom dit rayon begeef jij je in meerdere wijken of buurten. Je kunt denken aan o.a. Tholen, Poortvliet, Scherpenisse, Sint-Maartensdijk, Stavenisse, Sint-Annaland, Oud-Vossemeer, Sint Philipsland.